Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Monstrum
Jutros rano imao sam bliski susret sa monstrumom u tijelu plahe šumske životinje.
Da ga ne zaslijepi blic, ostado ja bez jaja. :totlach: :totlach:
Nigrianvs
20.05.2007, 16:05
Valjan jelenko:26: samo pazi sto postavljas na forum moze i tebi da zatvore post pozdrav:26:
Jutros rano imao sam bliski susret sa monstrumom u tijelu plahe šumske životinje.
Da ga ne zaslijepi blic, ostado ja bez jaja. :totlach: :totlach:
..........prijatelju dobro si prosao , ovaj pokazao pravo zube . :totlach: :36_11_20[ :36_11_20[ :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_1_19[1 :36_1_19[1
Valjan jelenko:26: samo pazi sto postavljas na forum moze i tebi da zatvore post pozdrav:26:
Rade, to se meni ne može desit, jer sam u "team", Cityexpresom poslao
monstrumovo meso za gulaš, a ti si svoju siću iz zmajevog gnijezda zadržao samo za sebe. :totlach: :totlach:
Da nezaboravim, hvalati što mi ostavi onog kapitalca. :00001792: :pray:
..........prijatelju dobro si prosao , ovaj pokazao pravo zube . :totlach: :36_11_20[ :36_11_20[ :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_1_19[1 :36_1_19[1
Nesekiraj se, u konačnici je dobio lopatom po glavi, problem je što mi je
s.ebo planove za danas. :26:
:4_1_72[1] :4_1_72[1] :36_1_19[1 :36_1_19[1 :36_11_6[1 :36_11_6[1 ......decki ovakve sale samo mogu obogatiti ovaj forum , za razliku od drugih tema koje se izmisljaju ,sta ja znam sa neakvim nakitima , grobnicama itd ........
.................naj zalosnije je sto od nekih moderatora to jos i povijeruju ............:0000044 1: :00000441: :00000441: :04: :04: :1450: :1450: :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_1_19[1 :36_1_19[1
Nesekiraj se, u konačnici je dobio lopatom po glavi, problem je što mi je
s.ebo planove za danas. :26:
Nesto mi ovaj jelenko malo ukrivo nasadjen, mozda je srknuo malo tekucine koja nosi njegovo ime.. :26:
Nesto mi ovaj jelenko malo ukrivo nasadjen, mozda je srknuo malo tekucine koja nosi njegovo ime.. :26:
Ma nije, blic mu povuko ručnu, onda proradio ABS.
Zato jadnik izgleda kao da je krivo nasađen. :totlach: :totlach:
Ma nije, blic mu povuko ručnu, onda proradio ABS.
Zato jadnik izgleda kao da je krivo nasađen. :totlach: :totlach:
Ma kaki rucnu matori, vidish da ima 3 noge :hand_gest izgleda mi ko onaj automobil sto je vozio Dellboy,matori:foto: je odlican , al nema veze sa forumom,vise je za lovacke price
skituljko
20.05.2007, 23:39
Enigma slike nisu bas nesto zbog velike vlaznoce ali pratio sam tvog monstruma i snimio sam gde se krije. Definitivno je u onoj supi u desnom cosku.Da ne poverujes gde se sakrio.
boban018
20.05.2007, 23:43
:4_1_72[1] :4_1_72[1] :36_1_19[1 :36_1_19[1 :36_11_6[1 :36_11_6[1 ......decki ovakve sale samo mogu obogatiti ovaj forum , za razliku od drugih tema koje se izmisljaju ,sta ja znam sa neakvim nakitima , grobnicama itd ........
.................naj zalosnije je sto od nekih moderatora to jos i povijeruju ............:0000044 1: :00000441: :00000441: :04: :04: :1450: :1450: :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_11_6[1 :36_1_19[1 :36_1_19[1postovani prijatelju,
za razliku od tebe koji mozes samo da pronadjes u arhivi smajlije i nista drugo neki od posetilaca i clanova ovog foruma bar pronaju neku rupetinu i u njoj neki ,,izmisljeni nakit,, a koji stoji ispred mene i pravo da ti kazem ni malo me ne pogadja neki ,,neverni toma,,. S obzirom da ja nisam uspeo da smanjim fotografiju (zato sto nisam imao program za smanjivanje fotografija) to sam to prepustio mom kolegi da to uradi na koga je osuto drvlje i kamenje. A sada s obzirom da je to mojih ruku delo mozes se obratiti na pravu adresu. Takodje ti zelim vise srece u traganju za pravim stavarima a ne za nekakvim smajlijima iz arhive foruma.
A ebiga Gloshky, u početku krenuo ja ozbiljno, s vremenom uvidjeh da ima dosta "lovačkih" tema, o komentarima da ne govorim, te se prilagodih ovoj našoj zajednici da ne ostanem na vjetrometini.
Teško je biti sam na vjetrometini, puno je toplije, ugodnije i sigurnije u čoporu. :26:
Prijatelji moji, nema razloga za ovakvu vrstu razgovora i prepucavanja, meni je stvarno drago da sam clan ovog foruma, ja sam zaljubljenik u starine i drago mi je da nauchim od iskusnijeg, dobro ovo za jelenka je super, i treba svima nama pomalo sale u ovim sumornim vremenima, a tebi Enigma ako je ostalo malo mesa od ovog "tronogog" monstruma, daj da se dogovorimo da ga "prouchimo" malo bolje uz malo razgovora i druzenja sa ostalima:26:
A ebiga Gloshky, u početku krenuo ja ozbiljno, s vremenom uvidjeh da ima dosta "lovačkih" tema, o komentarima da ne govorim, te se prilagodih ovoj našoj zajednici da ne ostanem na vjetrometini.
Teško je biti sam na vjetrometini, puno je toplije, ugodnije i sigurnije u čoporu. :26:Nema potrebe za ovakvim komentarima....zamol io bih te da ne svrstavas nikoga u "copore" itd itd
Enigma slike nisu bas nesto zbog velike vlaznoce ali pratio sam tvog monstruma i snimio sam gde se krije. Definitivno je u onoj supi u desnom cosku.Da ne poverujes gde se sakrio.
Skituljko, da mi malo posudiš to svoje čudo?
Ima jedno brdo, staro tri tisuće godina, trebo bi ga kvalitetno pregledat,
da opet nenatučem žuljeve za par ebenih gluposti. :26:
skituljko
21.05.2007, 00:17
Samo kazi kada palim paraglajder i evo me stizem.
Nema leba bez motike.
Nema potrebe za ovakvim komentarima....zamol io bih te da ne svrstavas nikoga u "copore" itd itd
Vumi, ova riječ " čopor " je stilski izražaj, čopor = zajednica.
Ako se ne uklopiš u zajednicu, ostaješ na vjetrometini, odnosno postaješ prase bez sise, tj. nije ti tu mjesto, poješćete vukovi. :26:
Nigrianvs
21.05.2007, 00:47
enigma kadce gulas biti gotov:26:
Samo kazi kada palim paraglajder i evo me stizem.
Nema leba bez motike.
Ebeš paraglajder, skinuo ja svog motornog zmaja s topole, šaljem ga preporučeno da brže stigneš. :1967:
enigma kadce gulas biti gotov:26:
Prijatelju, kad ti kažeš. :26:
postovani prijatelju,
za razliku od tebe koji mozes samo da pronadjes u arhivi smajlije i nista drugo neki od posetilaca i clanova ovog foruma bar pronaju neku rupetinu i u njoj neki ,,izmisljeni nakit,, a koji stoji ispred mene i pravo da ti kazem ni malo me ne pogadja neki ,,neverni toma,,. S obzirom da ja nisam uspeo da smanjim fotografiju (zato sto nisam imao program za smanjivanje fotografija) to sam to prepustio mom kolegi da to uradi na koga je osuto drvlje i kamenje. A sada s obzirom da je to mojih ruku delo mozes se obratiti na pravu adresu. Takodje ti zelim vise srece u traganju za pravim stavarima a ne za nekakvim smajlijima iz arhive foruma.
........kad nisi uspio smanjiti slike ( A TO MOZE I DIJETE OD 10ak GD.) hoces me uvijeriti u tu tvoju lovacku , na ja ,..........
....Vas dvojicu je tako lako bilo prokuziti da je svaka rijec vama upucena suvisna zato P..... .. .....u
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.