Prijava

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : pitanje

Nigrianvs
20.05.2007, 16:03
Neznam kome smeta malo sale i koje zatvorio ovaj post "PECINE"boki mislim da tebe niko nje vredjao po mom misljenju previse su mi pojedini clanovi ozbiljni i uvredljivi delujemi koda se pijedini nika nesale ili nasmeju.Sto se mene licno tice vise nece biti priloga a mozete i dame brisete ako se nekome nedopada moje prisustvo na forumu. Pozdrav svima:26:

Weber
20.05.2007, 16:07
Neznam kome smeta malo sale i koje zatvorio ovaj post "PECINE"boki mislim da tebe niko nje vredjao po mom misljenju previse su mi pojedini clanovi ozbiljni i uvredljivi delujemi koda se pijedini nika nesale ili nasmeju.Sto se mene licno tice vise nece biti priloga a mozete i dame brisete ako se nekome nedopada moje prisustvo na forumu. Pozdrav svima:26:

Rade upravu si , salit se treba . No vijerovatno netko to nece tako da shvati .
.................... .................... ...

Miki
20.05.2007, 16:21
na ovome delu foruma to mogu da urade samo :

-ramstein
-zeljketa
-miki
-vumi

iskreno ja :00000506: sto znaci da je neko od njih :huepfer01 :huepfer01 :huepfer01

Enigma
20.05.2007, 17:17
Eto vidiš Rade, nedaju nam više da se zaebavamo, već žele da se bavimo
"ozbiljnim" stvarima, a ozbiljne stvari koje Oni plasiraju su čista zaebancija, u odnosu na našu satiru. :426:
Pojedinci očito ne kuže o čemu mi pišemo. :700:
Rade, ajd da više ne pišemo, krenimo sa crtanjem, možda skuže. :totlach:

Stef74
20.05.2007, 18:01
Moje licno misljenje u vezi svega ovog je da treba se saliti i to meni uopste ne smeta, ali ponekad stvarno preterujete u toj sali na svim novim postovima tako da tema uvek skrece sa puta. Mislim da je svemu krivo to sta neradi chat.
:36_1_57[1 :36_1_21[1

Nigrianvs
20.05.2007, 18:34
Upravusi stef daj uredite negde gdebi mogli malo dase nasalimo jest da se skrece sa teme ali bi trebalo da postoji i mesto gde bi se malo unosile i smesne i vesele stvari.Iskreno davam kazem ovoje mozda mesto gdese osecam kao medju svojima.:26:

Enigma
20.05.2007, 18:36
Bilo bi dobro da svaki forum, odnosno tema dobije link na svoj podforum, pod nazivom: " šaljivi komentari ". :)

Vumi
20.05.2007, 19:59
Bez uvrede momci...pokusao sam samo da vidim da li cete skontati da u zadnje vrijeme pretjerujete sa salama na forumu i od neke teme koja je zapoceta nastavite dvije stranice sa vasim zezanjem. Nisam imao namjeru da se ne salite na forumu ali u zadnje vrijeme sve vise se skrece sa svake teme i nastavlja o zenama i mucenici. Nemam nista protiv te dvije stvarcice, posebno protiv prve, drugu i ne koristim, ali mislim da sve treba da bude u granicama. Kao sto ste primjetili, ja sam zatvorio nekoliko tema da bih vas pkusao vratiti u "stare vode" i nista vise, jer ne namjeravam forum pretvoriti u neku drugu vrstu nego za koju je namijenjen. Ako se neko ljuti (rade povuci receno inace cu ti presjeci kabal na sondi pri sledecem izlasku :)) mislim da nema potrebe. Za chat vec postoji tema na forumu- zasto i kako.

pdragan
20.05.2007, 20:50
:) :) vumi je u pravu,mnogo dobrih tema je otislo na neku zaebanicu,mozda da bi se dobio cvarak zbog pisanja jedne reci ili smeska nemam pojma,niko ko govori srpskohrvatski jezik naroda i narodnosti ne moze biti toliko ozbiljan,ali bar nek bude u okviru teme:26:

baki022
20.05.2007, 21:07
Bez uvrede momci...pokusao sam samo da vidim da li cete skontati da u zadnje vrijeme pretjerujete sa salama na forumu i od neke teme koja je zapoceta nastavite dvije stranice sa vasim zezanjem. Nisam imao namjeru da se ne salite na forumu ali u zadnje vrijeme sve vise se skrece sa svake teme i nastavlja o mucenici i zenama. Nemam nista protiv te dvije stvarcice, posebno protiv prve, drugu i ne koristim, ali mislim da sve treba da bude u granicama. Kao sto ste primjetili, ja sam zatvorio nekoliko tema da bih vas pkusao vratiti u "stare vode" i nista vise, jer ne namjeravam forum pretvoriti u neku drugu vrstu nego za koju je namijenjen. Ako se neko ljuti (rade povuci receno inace cu ti presjeci kabal na sondi pri sledecem izlasku :)) mislim da nema potrebe. Za chat vec postoji tema na forumu- zasto i kako. HE HE HE HE

skituljko
20.05.2007, 21:17
Sta da ti kazem Rade i meni gase dve teme u zadnja dva dana a bas sam imao neku volju da se otvorim sa svojim nekim dragim pronalascima.

Vumi
21.05.2007, 00:03
Mislim da sam objasnio o cemu se radi a tvoje teme su izbrisan emozda iz drugih razloga...zato nemas potrebe da se ne "otvoris"...

Nigrianvs
21.05.2007, 00:51
vumi povlacim se samo mi kabal nediraj:) :26:

Enigma
21.05.2007, 01:52
vumi povlacim se samo mi kabal nediraj:) :26:

Rade, ebeš signalni kabel, sklepat ću ti ja bežićnu vezu između elektronike i sonde.
Ti fino sjediš u hladovini sa slušalicama na glavi i mučiš muku s mučenicom, dok Kratki šeta sondu. :totlach: :totlach:

Nigrianvs
21.05.2007, 17:42
:totlach: e voleo bi i to da vidim:totlach: :26:

bokiii
22.05.2007, 10:12
ma ja sam se salio samo
meni ne smetaju sale:)