Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Ulov
Dva dana se ebem na otvorenom moru i danas napokon, Bingo.
Tuna od 1,95 m i 108 Kg. :)
Enigma nedokučivi je li to zahebancija ili "kao za pravo"?
Pretorijanac
09.08.2007, 03:44
Svaka čast Barba 'Nigma!
RESPECT
masala
ti se izgleda bavis raznovrsnim vrstama lova:)
jel zivis na tu na primorju il samo odmaras...
Enigma nedokučivi je li to zahebancija ili "kao za pravo"?
Ne, nije san, java je. :26:
Svaka čast Barba 'Nigma!
RESPECT
Hvala, hvala! :)
:26:
masala
ti se izgleda bavis raznovrsnim vrstama lova:)
jel zivis na tu na primorju il samo odmaras...
Obožavam sve vrste lova, nadasve čestitost, jedno s drugim je jako teško uskladiti.
Pravi izazov leži baš u tome. :)
Inače sam zadrti kontinentalac koji voli more i jedini nam planet. :totlach:
ja sam bio pretpostavio da zivis na moru s obzirom da se svakodnevno pojavis ovdje
uvjek zaboravim da su i lab topovi danas cesto rasprostaljeni medju rajom:)
Skidam kapu, maestro Enigma!
Skidam kapu, maestro Enigma!
Dragi prijatelju hvala ti na komplimenu ! :26:
Enigma za podvodnu areologiju koristi posebno uvezbane ribe i druge morske zivotinje tako sto ih u akvariumu kao male hrani hranom za ribe ispresovane da izgledaju na male anticke predmete a posle ih pusta u more i one kad porastu i nahasaju se antickog blaga (dok on uziva u mucenici) hvata ih udicom i drugim raznim pomagalama, rascherechi i vadi predmete i mi to vidimo posle na forumu ovde. he, he
Ma, kakva tuna, orada, zubatac!... Ništa bez štuke, soma, šarana, smudja i kečige!!! :totlach:
Enigma za podvodnu areologiju koristi posebno uvezbane ribe i druge morske zivotinje tako sto ih u akvariumu kao male hrani hranom za ribe ispresovane da izgledaju na male anticke predmete a posle ih pusta u more i one kad porastu i nahasaju se antickog blaga (dok on uziva u mucenici) hvata ih udicom i drugim raznim pomagalama, rascherechi i vadi predmete i mi to vidimo posle na forumu ovde. he, he
Ebiga, neki treniraju vrane i svrake, a ja morske beštije. :totlach: :totlach:
Ma, kakva tuna, orada, zubatac!... Ništa bez štuke, soma, šarana, smudja i kečige!!! :totlach:
Lazare ima nešto u tome, od svih riba najdraži mi je som. :) :26:
E Enigma da te hoce hoce te bez obzira koja vrsta lova je u pitanju! Svaka cast na ulovu, nego si zaboravio da spomenes one dresirane kornjace sto zalaze po pecinama i rupama.
E Enigma da te hoce hoce te bez obzira koja vrsta lova je u pitanju! Svaka cast na ulovu, nego si zaboravio da spomenes one dresirane kornjace sto zalaze po pecinama i rupama.
Kada nismo opterećeni s lovinom i kada idemo u lov s ljubavlju, ulov je zagarantiran.
Što se tiče kornjača, moj prijatelj Rade je ekspert za to područje, pitaj njega, a on će te rado podučiti toj vještini. :totlach:
E ko na Radeta ceka taj je na....o! Rade je otisao iz Beca u rodni kraj pre dva meseca da trazi detektorom, mora da je naleteo na nesto kad se nije javio do sada. Morace da promeni ime kad dodje opet na forum, nece biti vise Rade-Bec vec Rade-Zlatnik!
Ako je tako, sigurno je naletio na nešto plavo, sisato i guzato, to je ebena priča koja dugo traje. :totlach:
Znaci zeznuo sam se oko imena....
Neznam, to će nam njegovo veličanstvo reći kad se vrati u Beč. :)
skituljko
14.08.2007, 23:42
Da li ce se njegovo velicanstvo uopste vratiti u Bec?
Posle uspesnog odmora i velikim zgoditkom na domacem terenu tesko da bi neko posle hteo uopste da igra u gostima.:700:
jel stvarno naletio na nesto il se zezatea?
Zadnje sto znam o njemu da je kupio sondu 48X35 cm za GoldMax i otisao je u pustolovine! Od tada kao da je u zemlju propao.
Zadnje sto znam o njemu da je kupio sondu 48X35 cm za GoldMax i otisao je u pustolovine! Od tada kao da je u zemlju propao.
da nije pronasao blago Cara Lazara:00000441: :totlach:
IVLIANVS
16.08.2007, 14:22
Ne, nije san, java je. :26:
"Java,ali ne otok Java"
Ko pogodi odakle je ovaj citat ima jedan lep novcic!
Svaka cast Enigma,mada mislim da ima oko 105 kg...morao si malo da dodas-priznaj
Stara vaga rastezača važe po svom, biće da ima 110 Kg. :totlach: :26:
"Java,ali ne otok Java"
Ko pogodi odakle je ovaj citat ima jedan lep novcic!
Svaka cast Enigma,mada mislim da ima oko 105 kg...morao si malo da dodas-priznaj
Molim te pošalji mi na PP sve o citatu, ako osvojim novčić, imaš piće. :totlach: :26:
IVLIANVS
16.08.2007, 21:19
:) ha ha
Ja sam bio siguran da ces ti znati Enigma.Radi se o Alan Ford stripu,:26: koji bih,da se ja pitam uvrstio deci u skole kao obaveznu lektiru!
Poučan je Alan Ford, nekad sam ga redovito čitao, ali se ne sijećam nagradnog pitanja. :) :26:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.