Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"?
Sada mozete dati vase misljenje o tome, ko bi bio najpozeljniji da se pojavi u ulozi moderatora u gore navedenom podforumu. Sam podforum ce biti zakljucan za direktno postavljanje tema i odgovora na iste, koji ce tek nakon odobrenja moderatora ili mene biti vidljivi.
Ipak, moramo se drzati malo nekih pravila. Nadam se da nemate nista protiv ovih mjera. U slucaju da neka tema bude odobrena od strane moderatora, to ne znaci da nece biti izbrisana sa moje strane.
Znaci ko postane moderator, morace malo da pazi sta odobrava a sta ne, inace izgubice taj "poziv", a oni koji se budu oglusili o pravila cemo lijepo kazniti :).
Mislim da nije previse strogo sa moje strane :).
zeljketa
13.12.2007, 18:46
Ja sam misljenja da bi Bane bio dobar moderator.
Jos jedan + za bane ili sirmium posto je on to zahtevao.
jel ovo demokratija :) ?
ja sam za to da postavljen bude onaj ko je od njih dvoje cesce na forumu , tako da ce verovatno i cesce imati uvida u to sta se desava u tom podforumu :)
U j..ote ja opet na forumu , ajde Laku noc!
hahahaaaa laku noc i tebi , pa vidimo se kasnije jos mozda ... ;)
Sada mozete dati vase misljenje o tome, ko bi bio najpozeljniji da se pojavi u ulozi moderatora u gore navedenom podforumu. Sam podforum ce biti zakljucan za direktno postavljanje tema i odgovora na iste, koji ce tek nakon odobrenja moderatora ili mene biti vidljivi.
Ipak, moramo se drzati malo nekih pravila. Nadam se da nemate nista protiv ovih mjera. U slucaju da neka tema bude odobrena od strane moderatora, to ne znaci da nece biti izbrisana sa moje strane.
Znaci ko postane moderator, morace malo da pazi sta odobrava a sta ne, inace izgubice taj "poziv", a oni koji se budu oglusili o pravila cemo lijepo kazniti :).
Mislim da nije previse strogo sa moje strane :).
Cenim Baneta bg ali isto tako mislim da bi prednost trebao imati Sirmium jer je ipak ovo njegova ideja.
ljudi jednom je jedan covek rekao jednu veliku rec, ja se nadam da znate na koga mislim : VOLIM I JA VAS!!!!
Neznam sta da kazem ja to nikad nisam bio ali ako moram da se zrtvujem za ovaj lepi hobi i naravno za VAS, neka vam bude! I evo jos nesto na to sve : MIRO DAJ MI PISTOLJ!
Enigmu, Sirmiuma il Baneta...
banebeograd
14.12.2007, 18:17
ja sam vec rekao sta mislim ko je adekvatan za moderatora, po meni samo oni koji stvarno znaju puno o ovim temama/znaci ja tu otpadam iz konkurencije/ , takvim autoritetima nema ko da se suprostavi ...:26: a takvih dokazanih poznavalaca ima prilicno ovde pa da se ne uvredi neko ako ga ne pomenem necu nikoga izdvajati
a ja cu "ako me se sete za dan bezbednosti sete, ako ne nista, to je bila moja gradjanska duznost"/balkanski spijun/ rado preuzeti duznost blagajnika foruma kad se naravno ta funkcija bude trazila:) :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.