Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Sretna Julisko/Pravoslavna godina!
Svima koji proslavljaju Novu Godinu i po ovom kalendaru što ga ustoliči Julije Cezar - sve najbolje!
Inače, mislim da bi i Vi zagriženi kolekcionari (i oni koji nisu pravoslavne veroispovest) trebali ovaj dan makar simbolično, kao veliki fanovi Rima, obeležiti jer je ovaj forum zbog Vas prepun rimskih vladara i njihovih lakomih žena ;)
Evo i jedne lakome Centurion Mrazice za sve :00000441: http://www.visitbp.com/modules/Forums/images/smiles/icon_pidu.gif
Za mene postoji samo jedna Nova Godina koju slavim i to je ova. Zelim vam mnogo zdravlja i uspesnih pronalazaka, zelim da propadnete u rimsku ostavu punu novcica i da ih podelite sa nama.:04::26:
Cestitke i sa moje strane.
zeljketa
14.01.2008, 18:03
Pridruzujem se cestitkama...
Pridruzujem se cestitkama:26::26:
Prijatelji cestitke i od mene, evo dopala mi se ta centurion-mrazica pa reko mogo bi naci jednu ostavu takvih. Mada bi se onda verovatno jedno vreme prestao aktivno baviti ovim hobijem.
banebeograd
14.01.2008, 19:37
menjam dve ostave ukletog blaga za jednu seka centurion mrazicu, uz blago gratis idu i svi detektori u mom posedu
dok ne stigne ponuda za razmenu zelim svima sve najlepse u novoj julijanskoj pravoslavnoj godini
svima koji je slave ili koji su samo simpatizeri a i onima koji su novu godinu proslavili par dana ranije zelim
mnogo lepih trenutaka na terenima koje obilazite u drustvu sa metal detektorima ili bez njega
puno zdravlja i srecno kopanje
pozzzzz
E sa ovom Centurion Mrazicom bi itekako imalo smisla voditi borbu za goli život sa dubokim ukopavanjem.
Čestitke i od mene, a Mrazoebicu na jednake djelove. :26:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.