PDA

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : PRIVATNE PORUKE


tragac
25.07.2008, 21:54
Moze li neko od moderatora ilio starih clanova da objasni kako funkcionisu PP.
Uz duzno postovanje svima nismo svi ukljuceni na ovaj forum od prvog dana pa ne mozemo ni da znamo kako koristiti privatnu poruku i cemu ona sluzi?Da li je ostali clanovi ne vide?Pokusao sam da pronadjem bilo kakvo uputstvo za PP ali ga nema.Da li svi imaju pravo na PP?Kako otvoriti stranicu za nju,uopste ako Vumi ili Kratki ili neko treci mogu da objasne molio bih da to i urade.
Ja konkretno pokusavam da stupim u kontakt sa Radetom-BEC 1 ali izgleda da njegov e-mail ne funkcionise ili on ne cita poruke dok je na odmoru.

zeljketa
25.07.2008, 22:58
klikni na korisnicko ime onoga kome zelis poslati poruku.Otvorice ti se prozorcic u kom stoji izmedju ostalog i "poslati privatnu poruku"klikni na to i otvorit ce to se stranica na kojoj mozes napisati sto zelis poruciti.Kad zavrsis klikni na" poslati"i to ti je to.Niko drugi ne moze procitati sto si ti napisao i poslao.Poruka automatski stize na e mail od korisnika,a pojavljuje mu se i obavjest da ima poruku kada se prijavi na forum....

Enigma
25.07.2008, 23:20
Ovaj potez glede ponovnog aktiviranja PP podržavam i molim sve da se tamo ponašaju civilizirano kako bi nam ova komunikacijska mogućnost valjano služila. :) :26:

sirmium
26.07.2008, 18:06
Hvala milom bogu da se nesto pozitivno desilo!

tragac
26.07.2008, 19:03
Pozdravljam ovakav potez i mislim da je i koristan i dobar ali,procitao sam negde da se ovo zloupotrebljava u pojedinim situacijama.Ne znam kako i zasto ali prihvatam da me iskljuce sa foruma ukoliko ovo zloupotrebim.Ovo bi trebalo svi ucesnici bezuslovno da prihvate.Jer zasto svima ukidati nesto sto je korisno?! Ako neko zloupotrebi neciju dobru volju treba ga iskljuciti iz foruma i ako postoji mogucnost blokirati mu uopse pristup na sajt.:3_12_27v[
Naravno ovo podrazumeva da cu javno pred celim forumom navesti sta mi se ne dopada u necijem stavu i ne vidim razlog zasto bih mu slao PP za tako nesto.No pretpostavljam da su razlozi za ukidanje dublji a ja u to nisam upucen posto je moje clanstvo relativno kratko.
Pozdrav svima i dobroj akciji,:26: