Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Poklon od moje kcerke :)
Evo sta sam dobio na poklon od moje starije kcerke. Duuugo je radila dok je uspjela sakupiti novac i ovo kupiti. Slike (skernirane) su dosta slabe jer se zlato slabo da skenirati zbog visokoga sjaja :), ali novcic je teski, 100% rimski zlatnik...evo, uvjerite se sami.
P.S.
Da se ne radi o poklonu, mogao sam njime obezbjediti svoje stare dane :)
Pravi poklon nema sta!Mora da je kostao,stvarno ti zavidim :26:
Nije važno što je, jedino je važno da je od srca, a ta gesta nema cijene. :) :26:
miloske2002
11.08.2008, 17:16
Evo sta sam dobio na poklon od moje starije kcerke. Duuugo je radila dok je uspjela sakupiti novac i ovo kupiti. Slike (skernirane) su dosta slabe jer se zlato slabo da skenirati zbog visokoga sjaja :), ali novcic je teski, 100% rimski zlatnik...evo, uvjerite se sami.
P.S.
Da se ne radi o poklonu, mogao sam njime obezbjediti svoje stare dane :)
Kao prvo pozdrav svim clanovima a poklon je ekstra,SVAKA CAST!:26:
Za one koji misle da se radi o orginalu - NIJE :)
miloske2002
11.08.2008, 17:31
poklonu se u zube ne gleda:)
ali bi bilo dobro da je original
poklon je prelep pogotovo kad je od dece. mislim da sam video na ebay.at slicne ili iste novcice.
Bila je sa svojim skolskim drugovima u Karnuntumu i tamo je to kupila kao suvenir :)
Imas divno dete,bravo za tebe i bravo za nju.Ja mastam o tome kako ce moja cerka voleti ovo sto i ja.
Jednom sam napravio gresku i necu nikad vise. Kada je imala mozda 5-6 godina, pronasla je negdje nekakvu malu podlosku (sajbu) i donijela je meni. Ja sam je nakon nekog vremena bacio :ssheep: , da bi nakon odredjenog vremena (nekoliko mjeseci) ona mene pitala gdje je ono sto je ona meni donijela. Ja uzmem nekakvu sajbicu i pokazem joj a ona mi rece da to nije ona od nje i naljuti se na mene...od tad, sve cuvam :angel2:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.