PDA

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Kako donirati forum bez kreditnih kartica

ЛазарС
15.12.2008, 15:18
Vumi, vrlo rado bih izdvojio makar 10e ali nemam kreditnu karticu. Postoji li mogućnost da ti uplatimo donaciju direktno na tvoj žiroračun ili možda vrednosnim pismom?

Stalker
15.12.2008, 18:22
Isto tako rado bi uplatio preko računa.:7_15_6v[1

Vumi
15.12.2008, 22:33
Ko ne moze PayPalom ili kreditnom karticom neka zatrazi od mene putem PP podatke o ziroracunu ili moju adresu (sto i nije bas siguran put za slanje novca). Koliko sam mogao vidjeti, clanovi koji se nalaze u Srbiji, nece moci ni kreditnim karticama, posto Srbije nema na spisku drzava a ako bi se izabrala neka druga drzava sa spiska, onda ne znam da li bi bilo prihvaceno (moracu nekako isprobati).
P.S.
Hvala unaprijed !!!

Nigrianvs
16.12.2008, 00:16
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:

Enigma
16.12.2008, 00:28
Ebiga, ni ja nemam lizaljku i to samo zato jer se zanesem i kupujem s maglom :totlach: , ali uvijek se nešto nađe u čarapi i nema problema. :) :26:

Enigma
16.12.2008, 00:43
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:

Ebiga Rade, baba je prepisala imanje na mene samo zato jer nije skužila tvoje germanske postulate ( aksiome ). :totlach: :26:

Nigrianvs
16.12.2008, 02:14
Ebiga Rade, baba je prepisala imanje na mene samo zato jer nije skužila tvoje germanske postulate ( aksiome ). :totlach: :26:
da tebi imanje a meni ostavi onaj cup sa zutacima i svesku sa svojim zapisima, tajne uspeha i obrede - slobodnih vilenjaka ispod zalosne vrbe:totlach::26:

Vumi
16.12.2008, 19:58
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:Dogovoreno Rade, platis mi troskove za ovih 5 godina i forum prenosim na tvoje ime i u tvoje vlasnistvo :00000441:

Nigrianvs
16.12.2008, 20:43
Dogovoreno Rade, platis mi troskove za ovih 5 godina i forum prenosim na tvoje ime i u tvoje vlasnistvo :00000441:
dogovoreno, ali sto pet godina smanji malo i ok ce se dogovorimo:26:

Vumi
16.12.2008, 21:27
Pa dobro, 4,5 godina ako si bas zapeo :)...cek samo da izracunam koliko je to troskova bilo...da li da ti zaracunam i moje utroseno vrijeme u sve ovo :)....bojim se da ces morati traziti i dan i noc i to sledecih nekoliko godina :)

Nigrianvs
17.12.2008, 04:00
Pa dobro, 4,5 godina ako si bas zapeo :)...cek samo da izracunam koliko je to troskova bilo...da li da ti zaracunam i moje utroseno vrijeme u sve ovo :)....bojim se da ces morati traziti i dan i noc i to sledecih nekoliko godina :)
uuuuuuuuuuu bre vumi, stoje mnogo mnogo je:):26:

Vumi
17.12.2008, 13:47
Nista, ti onda otvori novi forum :)

Enigma
17.12.2008, 21:03
da tebi imanje a meni ostavi onaj cup sa zutacima i svesku sa svojim zapisima, tajne uspeha i obrede - slobodnih vilenjaka ispod zalosne vrbe:totlach::26:

Sad mi je jasno zašto se nikad nisi pobunio. :totlach: :26:

IVLIANVS
17.12.2008, 22:53
Vumi ako nije tajna,koliko para treba godisnje za forum...imam prijatelja u Austriji koji bi da otvori jedan baustel forum pa ga zanima :)
Rece mi da je cuo da kosta oko 150 e godisnje....

Vumi
18.12.2008, 12:13
Zdravo Marko, sve zavisi koju skriptu uzima za to (ima i besplatnih), na kome serveru se forum nalazi (moze i na vlastitom kompjuteru ako ima mogucnosti za to, koji paket na serveru), sta jos dodaje uz skriptu (sta dodatno instalira na nju, ovdje je galerija, chat, igraonica, portal itd) a to sve kosta extra. On ce najbolje znati kada bude tacno znao sta i kako zeli. Moze on proci i sa 40-ak € godisnje. Ako zeli postavljati fotografije, a vjerujem da zeli, onda mora zakupiti i jednu banku podataka a to se opet extra placa itd itd

Nigrianvs
18.12.2008, 19:55
Marko, ja sam imao sajt za esk...t sa knjigom gostiju, chatom i naravno slike u neogranicenom broju i sve me je to kostalo 150 eura godisnje, ima i za dzaba da nekosta nista naprimer" at.tt" i jos slicnih.A za forum neznam koliko kosta samo misljenja sam daje to jeftinije, mozda se i varam:26:

IVLIANVS
18.12.2008, 23:18
A pa to je onda .ickin dim......toliko bih i ja slepac mogao da odvojim godisnje a kamoli moj drug ''baustelac'' ...prva lopata Austrije i Njemacke...

ReSugro
19.12.2008, 08:40
Naravno da hocu i ja,samo recite kako.

Vumi
19.12.2008, 15:20
Marko, ja sam imao sajt za esk...t sa knjigom gostiju, chatom i naravno slike u neogranicenom broju i sve me je to kostalo 150 eura godisnje, ima i za dzaba da nekosta nista naprimer" at.tt" i jos slicnih.A za forum neznam koliko kosta samo misljenja sam daje to jeftinije, mozda se i varam:26:Rade, to sto ti pises je nesto drugo, mislim na taj i takve domene. Taj domen nije tvoj vec ga samo iznajmljujes a na kraju (kao nekakav link) dodajes neko tvoje ime, neke tvoje stranice. To ti nude svi serveri, gdje god da si prijavljen na internet (provajder)...recimo ....www.aon.at/members/radetova_stranica i slicno. Kod takvih stranica se vecinom daje prostor za neku prezentaciju, dok mjesto za chat i mjesto za forume nije bas pristupacno, jer se radi o velikom transferu podataka. Uostalom, koga tako nesto interesuje, neka vidi sam kako to sve ide :).

Vumi
19.12.2008, 17:01
Naravno da hocu i ja,samo recite kako.
Samo jos reci sta hoces :). Ako zelis sponzorisati forum, javi se meni putem PP da ti dam potrebne podatke za to ili ako imas kreditnu karticu, mozes i njome. Jos jedna mogucnost je putem "Moneybookersa" na email adresu admin@vumidet.net. Procitaj temu od pocetka i naces sve sto je potrebno za to :)