Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Kako donirati forum bez kreditnih kartica
Vumi, vrlo rado bih izdvojio makar 10e ali nemam kreditnu karticu. Postoji li mogućnost da ti uplatimo donaciju direktno na tvoj žiroračun ili možda vrednosnim pismom?
Isto tako rado bi uplatio preko računa.:7_15_6v[1
Ko ne moze PayPalom ili kreditnom karticom neka zatrazi od mene putem PP podatke o ziroracunu ili moju adresu (sto i nije bas siguran put za slanje novca). Koliko sam mogao vidjeti, clanovi koji se nalaze u Srbiji, nece moci ni kreditnim karticama, posto Srbije nema na spisku drzava a ako bi se izabrala neka druga drzava sa spiska, onda ne znam da li bi bilo prihvaceno (moracu nekako isprobati).
P.S.
Hvala unaprijed !!!
Nigrianvs
16.12.2008, 00:16
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:
Ebiga, ni ja nemam lizaljku i to samo zato jer se zanesem i kupujem s maglom :totlach: , ali uvijek se nešto nađe u čarapi i nema problema. :) :26:
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:
Ebiga Rade, baba je prepisala imanje na mene samo zato jer nije skužila tvoje germanske postulate ( aksiome ). :totlach: :26:
Nigrianvs
16.12.2008, 02:14
Ebiga Rade, baba je prepisala imanje na mene samo zato jer nije skužila tvoje germanske postulate ( aksiome ). :totlach: :26:
da tebi imanje a meni ostavi onaj cup sa zutacima i svesku sa svojim zapisima, tajne uspeha i obrede - slobodnih vilenjaka ispod zalosne vrbe:totlach::26:
vumi, ajde bre ustupi meni ovaj forum i nema problema sa finansijama, ti budes direktor a ja ober Boss:26:Dogovoreno Rade, platis mi troskove za ovih 5 godina i forum prenosim na tvoje ime i u tvoje vlasnistvo :00000441:
Nigrianvs
16.12.2008, 20:43
Dogovoreno Rade, platis mi troskove za ovih 5 godina i forum prenosim na tvoje ime i u tvoje vlasnistvo :00000441:
dogovoreno, ali sto pet godina smanji malo i ok ce se dogovorimo:26:
Pa dobro, 4,5 godina ako si bas zapeo :)...cek samo da izracunam koliko je to troskova bilo...da li da ti zaracunam i moje utroseno vrijeme u sve ovo :)....bojim se da ces morati traziti i dan i noc i to sledecih nekoliko godina :)
Nigrianvs
17.12.2008, 04:00
Pa dobro, 4,5 godina ako si bas zapeo :)...cek samo da izracunam koliko je to troskova bilo...da li da ti zaracunam i moje utroseno vrijeme u sve ovo :)....bojim se da ces morati traziti i dan i noc i to sledecih nekoliko godina :)
uuuuuuuuuuu bre vumi, stoje mnogo mnogo je:):26:
Nista, ti onda otvori novi forum :)
da tebi imanje a meni ostavi onaj cup sa zutacima i svesku sa svojim zapisima, tajne uspeha i obrede - slobodnih vilenjaka ispod zalosne vrbe:totlach::26:
Sad mi je jasno zašto se nikad nisi pobunio. :totlach: :26:
IVLIANVS
17.12.2008, 22:53
Vumi ako nije tajna,koliko para treba godisnje za forum...imam prijatelja u Austriji koji bi da otvori jedan baustel forum pa ga zanima :)
Rece mi da je cuo da kosta oko 150 e godisnje....
Zdravo Marko, sve zavisi koju skriptu uzima za to (ima i besplatnih), na kome serveru se forum nalazi (moze i na vlastitom kompjuteru ako ima mogucnosti za to, koji paket na serveru), sta jos dodaje uz skriptu (sta dodatno instalira na nju, ovdje je galerija, chat, igraonica, portal itd) a to sve kosta extra. On ce najbolje znati kada bude tacno znao sta i kako zeli. Moze on proci i sa 40-ak € godisnje. Ako zeli postavljati fotografije, a vjerujem da zeli, onda mora zakupiti i jednu banku podataka a to se opet extra placa itd itd
Nigrianvs
18.12.2008, 19:55
Marko, ja sam imao sajt za esk...t sa knjigom gostiju, chatom i naravno slike u neogranicenom broju i sve me je to kostalo 150 eura godisnje, ima i za dzaba da nekosta nista naprimer" at.tt" i jos slicnih.A za forum neznam koliko kosta samo misljenja sam daje to jeftinije, mozda se i varam:26:
IVLIANVS
18.12.2008, 23:18
A pa to je onda .ickin dim......toliko bih i ja slepac mogao da odvojim godisnje a kamoli moj drug ''baustelac'' ...prva lopata Austrije i Njemacke...
Naravno da hocu i ja,samo recite kako.
Marko, ja sam imao sajt za esk...t sa knjigom gostiju, chatom i naravno slike u neogranicenom broju i sve me je to kostalo 150 eura godisnje, ima i za dzaba da nekosta nista naprimer" at.tt" i jos slicnih.A za forum neznam koliko kosta samo misljenja sam daje to jeftinije, mozda se i varam:26:Rade, to sto ti pises je nesto drugo, mislim na taj i takve domene. Taj domen nije tvoj vec ga samo iznajmljujes a na kraju (kao nekakav link) dodajes neko tvoje ime, neke tvoje stranice. To ti nude svi serveri, gdje god da si prijavljen na internet (provajder)...recimo ....www.aon.at/members/radetova_stranica i slicno. Kod takvih stranica se vecinom daje prostor za neku prezentaciju, dok mjesto za chat i mjesto za forume nije bas pristupacno, jer se radi o velikom transferu podataka. Uostalom, koga tako nesto interesuje, neka vidi sam kako to sve ide :).
Naravno da hocu i ja,samo recite kako.
Samo jos reci sta hoces :). Ako zelis sponzorisati forum, javi se meni putem PP da ti dam potrebne podatke za to ili ako imas kreditnu karticu, mozes i njome. Jos jedna mogucnost je putem "Moneybookersa" na email adresu admin@vumidet.net. Procitaj temu od pocetka i naces sve sto je potrebno za to :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.