Prijava

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : nakit...

eclipse4
14.04.2009, 23:24
pozdrav svima...ovih dana sam bio kod i.dzonsa u posetu posle godinu dana od njegove posete meni ;) ;) ;)....druzenje je proteklo u najboljem redu kao i sve ostalo...iskreno.... nemogu zameriti ni jednom sekundu u tih tri dana....
sto se nalaza tice ja sam prezadovoljan a pretpostavljam i stari lisac i.dzons.....

ovom prilikom bih hteo da se zahvalim njemu,kao i njegovoj porodici (predivnim cerkicama i neumornoj i predobroj zeni) na gostoprimstvu......t akodje bih pozdravi i ljudinu MARQUSA koji je svratio,nazalost na kratko ali.....to je ;)

i da im posaljem svima jedan ogroman pozdrav....

a sada da se vratim temi i da polako predstavljam nalaze sa zajednikog terena....

kao prvi predmet predstavio bih ovo i zamoleo za komntar,o cemu je rec kao i datiranje.....

Enigma
14.04.2009, 23:55
Ukrasna igla iz 19. st., pronašao sam tri srebrne. :) :26:

eclipse4
14.04.2009, 23:58
cestitam na nalazima enigma.....ova je po mom misljenju bila posrebrena,probacu preko dana da poslikam par mesta na kojima se vidi,ja mislim posrebrenje....

Enigma
15.04.2009, 00:02
Hvala, na mojima ima tragova pozlate. :) :26:

eclipse4
15.04.2009, 00:10
eeee....na mojima nema,xexexe

miligor
16.04.2009, 07:17
Prosle godine sam imao nalaz slicne ukosnice lepo pozlacene ali bez igle...

I.Dzon
16.04.2009, 07:22
pozdrav svima...ovih dana sam bio kod i.dzonsa u posetu posle godinu dana od njegove posete meni ;) ;) ;)....druzenje je proteklo u najboljem redu kao i sve ostalo...iskreno.... nemogu zameriti ni jednom sekundu u tih tri dana....
sto se nalaza tice ja sam prezadovoljan a pretpostavljam i stari lisac i.dzons.....

ovom prilikom bih hteo da se zahvalim njemu,kao i njegovoj porodici (predivnim cerkicama i neumornoj i predobroj zeni) na gostoprimstvu......t akodje bih pozdravi i ljudinu MARQUSA koji je svratio,nazalost na kratko ali.....to je ;)

i da im posaljem svima jedan ogroman pozdrav....

a sada da se vratim temi i da polako predstavljam nalaze sa zajednikog terena....

kao prvi predmet predstavio bih ovo i zamoleo za komntar,o cemu je rec kao i datiranje.....Hvala Eclipse za pohvale.Ja volim druzenje sa kolegama po zanatu.Moj dom je uvek otvoren za dobre ljude.

acervonec
20.04.2009, 20:14
Pretorijanac bi rekao 17. stoljeće - po literaturi. Naravno, možda se radi o automatizmu stručnjaka...