Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Arheologija iz drugog ugla
Zabranjena arheologija........
Nema greške, to je to, jedan naš prijatelj i stalni član, napisao je zanimljivu knjigu na ovu tematiku. :) :26:
Cezar Veliki
02.05.2009, 22:57
Ne slazem se sa ovom teorijom posto sam skoro citao neke knjige na tu temu.
Sada kada je rastavljen ljudtski gen dosli smo tacno do podataka kako je covek naseljavao planetu i kada je to pocelo.
Koga mrzi da cita ima interesantan dokumentarac koji treba obavezno da pogleda
http://video.google.com/videoplay?docid=6258 753633440143133&ei=6LL8SZv_G6TW2wL0l cSGCw&q=first+eve+discover y&dur=3
:)
Sada kada je rastavljen ljudtski gen dosli smo tacno do podataka kako je covek naseljavao planetu i kada je to pocelo.
:)
Postoje ciklusi, maše se genomom iz zadnjeg ciklusa, a ono što oficijelna znanost ne razumije, to sustavno gura pod tepih i to samo zato jer nisu dokučili bazu, odnosno ne razumiju dva elementarna stanja, stanje vremena i stanje prostora, nadam se da će ova problematika u skoro vrijeme biti znanstveno spoznana i kvalitetno prezentirana. :) :26:
Cezar Veliki
03.05.2009, 04:11
Da u pravu si.
Vreme i prostor nisu skroz dokuceni mada je Anstajn dosta proucavao to.
E sada od njega su sve nauke toliko uznapredovale da mi kao rekreatvci u odredjenim naukama mozemo samo da zagrebemo povrsinu odredjene nauke.
Posto da bi usao u srz neke nauke treba ti ceo zivot prucavanja i ucenja odredjene.
Zato mene odusevljava film gorstak to ti je idealna ideja da zivis stotinama godina i da skupljas znanja, mada je to samo fikcija :(
Pa i ova arhelogija i istorija koja je nas zajednicki hobi treba da se proucava godinama da bi nesto naucio a sada da ne ulazimo u neke druge grane kao sto su matematika, fizika, filozofija....
Cezar Veliki
03.05.2009, 04:14
E da ovaj dokumentarac sto sam izlozio odgledajte obavezno
E da ovaj dokumentarac sto sam izlozio odgledajte obavezno
upravo gledam .. interesantan je a ima i drugih u produzetku , pa koliko vidim bice mi ovo doku-dan :)
Mnoge stvari se ne prihvataju iz tog razloga sto teoretski ne bi trebale da postoje ili ne bi smele da se dese.
Ovu temu sam pokrenu dok sam razmisljao sto svet ne prihvata da u Bosni postoje piramide, sto ne prihvate na osnovu ovih dokaza koje je Hasanagic izlozio. Mislim da jos nisu spremni na to da prihvate i prizaju istinu a morace jer ovo je i vise nego ocigleedno da Piramide postoje.....
Jel opet....... :)
Moralo se............. Ti si obecao da ces obici piramidu i odgledati iskopavanja i napraviti fotke ;-)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.