Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : OKM
Ovako se pravi reklama............
http://www.youtube.com/watch?v=jr1SjxGtQsg&feature=related
Pa covjek rece da se to nalazi na 1-om metru dubine a poceo je da kopa sa bastenskom lopaticom, dok je ta kanta sasvim cista i vidi se da su i ona i ti novcici iil sta je vec u njoj kratko vrijeme u zemlji tj tek zakopani. Nije mi samo jasno zasto svi brzo prodaju ove OKM-ove aparate kada su tako dobri. Pa ovu kolicinu i na toj dubini bi pronasao i Black Knight detektor od 50€. Meni je ovo smjesan video, bez ljutnje.
To je porez za budale koje ne razumiju fizikalne osnove određene tehnologije. Na žalost novi Tesla još uvijek nije rođen da nastavi priču. Do danas se nismo pomaknuli s mjesta, samo usavršavamo davno poznate projekte i realiziramo zemljakove ideje. :) :26:
Video je prva liga, od srca sam se nasmijao. :26:
I lepo je kad ovako nadjes perfektnr novcice bez ikakvih naslaga na sebi, a bili su tako dugo u zemlji........
eclipse4
21.02.2010, 14:35
to je zato sto je koristio onu malu carobnu cetkicu da obrise prasinu od gore a ujedno sluzi i za brisanje naslaga sa novcica u jednom mahu...
banebeograd
21.02.2010, 18:34
hihihiihi kad god sretnem nekog ko je pazario okm i slicne "magicne " kutije slatko se nasmesim, isto kao i kad odgledam ovakve reklamne filmcice...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.