PDA

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Zanimljivo


avgvst
24.10.2010, 17:53
Evo šta sam pronašao pretražujući neke knjige. Jako zanimljivo i, moram priznati, meni nepoznato. Da li neko nešto zna ovome?

Ljudska lobanja s rogovima

Tokom osme decenije 19. veka u Sejriju je pronađena humka i u njoj čudne ljudske lobanje i kosti. Lobanje su imale rogove, a kosti kao da su pripadale ljudima visokim više od 2,1 metra, sahranjenim oko 1200. godine pre nove ere. To nije bilo prvi put da džinovske lobanje s rogovima budu iskopane u Severnoj Americi. Slične lobanje pronađene su i u blizini Velsvila, kao i u Teksasu. Nekada su se rogovi smatrali simbolom kraljeva. Aleksandar Veliki prikazan je sa rogovima na glavi na nekim novčićima. U Mojsijevo vreme, rogovi su bili simbol autoriteta i moći. Kosti pronađene u Pensilvaniji, u Sejriju, nestale su iz muzeja, gde su se nalazile, a mnogi tvrde da je reč o prevari, dok na nekim vebsajtovima stoji da su ovi predmeti vanzemaljskog porekla.

eclipse4
24.10.2010, 23:57
lepo pise na poctku "u ....americi",to se samo u americi i moze prodavati...mislim na pricu ;)

avgvst
25.10.2010, 00:04
Verujem da je tako. Antropologija i anatomija ljudskog tela su mi vrlo bliske i poznate tako da mi ovo liči kao praktično nemoguće jer se kosi sa svim zvaničnim postulatima dve gore navedene VELIKE nauke. Odnosno liči na dobru foru i dobar pokušaj jedne treće nauke a to je-FOtografija sa svim svojim prednostima i manama među kojima je i Foto montaža!! :) Ali ipak sam hteo da čujem neka druga zvanična i nezvanična mišljenja članova našeg prelepog foruma!

popimperia
25.10.2010, 10:27
Uh ala je ovoga žena varala:ssheep:

avgvst
25.10.2010, 10:29
Ha ha ha ha.. Em je mrtav, em je rogonja!!! Dobar fazon.