Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : XP goldmaxx power prodaja
Pozdrav kolege, uz Vumijevo odobrenje dozvoljeno mi je da oglasim prodaju mog detektora. U pitanju je XP goldmax power, sa dve sonde od 22.5 i 27 inca, uz njega idu i slusalice. Uz njega ide i originalna kutija, uputstvo, zastita elektronike u slucaju kise. Detektor je potpuno ispravan. Za sva pitanja mozete se obratiti preko pp.
Pretorijanac
02.03.2012, 11:26
Nikad necu prezaliti sto nisam uzeo jedan od Vumija.
Imao lovu, sve isplanirao i sebase me nepredvidjene okolnosti.
Desert Walker
02.03.2012, 18:23
bio je jedan kolega koji je htio kupiti Power ili Gmaxx-a. eto mu prilike. za te pare ce dobiti dosta opreme...dodatna sonda i slusalice vrijede dosta
eclipse4
03.03.2012, 19:18
kako to odjednom kolega?kakva te muka tera na to?koliko se secam,kad smo onda izasli na teren detektor je bio i vise nego odlican.a i sam si reko da ga vise nikada neces promeniti??!!?? :(
ili ga menjas za nesto bolje?
Desert Walker
03.03.2012, 23:15
e sada je DEUS na redu :)
eclipse4
04.03.2012, 00:07
ako je to razlog prodaje onda mi je drago ;)
ipak ce nam miligor reci?
Kolega Eclipse doslo je na naplatu sto sam ti pricao. Citiracu mog komsiju iz zavicaja deda Radu Titelskog "ebes ti kredit kad moras da ga vratis".
eclipse4
04.03.2012, 22:50
bas tako :(
resi to sto pre pa da nastavis gde si stao.zelim ti srecu u prodaji i naravno da zavrsis sa deda Radom jednom za svagda.pa posle opet po starom na teren.
Samo da zavrsim sa deda Radom.
eclipse4
06.03.2012, 15:43
pa jel planiras da uzmes odmah drugi detektor ili ces napraviti pauzu dok "ne sakupis" za drugi?
Prodata masina, sada cu jedno vreme da radim sa drugovim garetom pa kad dodju bolja vremena nesto jace uzimam.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.