Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Cijev od puške
Tutankhaton
01.03.2012, 21:57
Još jedan nalaz!!! Ako netko zna nešto detaljnije o ovoj puščanoj cijevi...
eclipse4
01.03.2012, 22:04
svaka cev ima svoj bro i zig...trebao bi to poslikati a ne samo cev.ali ukoliko napravis kvalitetne fotke kao sto su ove,nece ti niko pomoci ;)
Tutankhaton
01.03.2012, 22:40
Cijev kao da je prekinuta, a ne rezana. Našao sam broj: B 6706 nalazi se na bočnoj strani, dok se na donjoj strani nalazi veliko slovo A u krugu. Probat ću napravit i slike.
U dosta dobrom stanju je, gde si je nasao?
Desert Walker
02.03.2012, 09:00
postavi dimenzije,duzinu cijevi. od repetirke je ,ali su mi usta cijevi cudna,kao sto rece prekinuta ili sta vec.
cijev je prilicno dobra.
Ovo je neko pokušao praviti kratež od puške M24 7.9 x 57.Ta puška je preteča M48 proizvedena je u Kragujevcu .Inače je bila u naoružanju vojske Kraljevine Jugoslavije.
Tutankhaton
02.03.2012, 23:26
Da, to je ta puška! Hvala! Izgleda da sam naišao na nekakve stare rovove u jednoj šumi. Imam još nekih zanimljivih nalaza, postavit ću ih kada ih očistim.
Da, to je ta puška! Hvala! Izgleda da sam naišao na nekakve stare rovove u jednoj šumi. Imam još nekih zanimljivih nalaza, postavit ću ih kada ih očistim.
Joj samo se pazi "bombastičnih" nalaza u tim rovovima....
Opreza nikad nije dosta!
Tutankhaton
08.03.2012, 13:42
Sumnjive predmete koji liče na nešto "bombastično" pokušavam izbjegavati. Našao sam neke bajonete koje ću postaviti kada ih očistim.
nezno zabadaj asov,i pazi gde gazis....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.