Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Sajam numizmatike!
popimperia
30.03.2012, 15:11
76. međunarodni susret numizmatičara biće održan 31. marta 2012. godine u Beogradu u Hotelu "Slavija" u periodu od 9 do 15 časova.
Dolazi li neko da pijemo pivo.:bier:
Teško... Poljoprivrednici blokiraju puteve...
...što i nije tako loše, znači da nisu na njivama :D
pike.sch
30.03.2012, 19:53
Ja cu doci traktorom.
Nigrianvs
31.03.2012, 00:24
Vidimo se na pivi. lako ce te me prepoznati
Znači da i Stojko ide sa tobom, odnosno Ti na njemu. :bier:
Trebao si javiti prije jbg, rado bi popio pivu s tobom.
ArchNosferatu
31.03.2012, 16:10
Eh sto ne rekoste ranije... sve u svemu vidimo se u maju.
Desert Walker
31.03.2012, 16:14
ja mogu sutra ali je tada kasno...i ja sutra na Surcin pa put Bliskog istoka. drugovi,lijepo smo se druzili. ja cu do jula da posmatram sta ste ulovili i pokusati da vam ne dosadjujem svojim komentarima :) .
sve u svemu bilo je lijepo mlatiti okolo detektorom a ponesto se i iskopalo.
Desert Walker
31.03.2012, 17:46
hvala kolega. zivio
:hallo: Sretan put i od mene i ako već nisi spakovao, da nabaviš jedan PinPointer (za usput nek se nađe)
Nigrianvs
31.03.2012, 23:20
Trebao si javiti prije jbg, rado bi popio pivu s tobom.
hebiga, kad sam omatoreo i zablentavio pa zaboravio. Ali...daj kordinate cesto sam na raznim merdijanima, mozda se za koji dan nadjem u blizini tvoga pa da spucamo po koje ladno pifce i procaskamo
Nigrianvs
31.03.2012, 23:23
Miraleme!!!Pozuri da se vrnes inace ce omanjiti nalaza. Lagodan let sa sto manje turbulenzije
Desert Walker
01.04.2012, 07:11
3 mjeseca,nista manje. u julu je divno kopati ,zemlja ko beton. a vidim ja da ste navalili sa kopanjem...jos malo pa keltskih nalaza vise nece ni biti ;)a rima ce biti samo u tragovima.
tjesi me da ima dosta srednjeg vijeka,pokoji top i pokoji banovac
Miraleme, srećan ti put, sve najbolje, brzo nam se vrati sa novostima sa Bliska istoka!
Desert Walker
01.04.2012, 08:44
hvala kolega. uvijek su mi dragi tvoji komentari i zaj-ebancije. nadam se da ce na B.Istoku biti samo novosti iz arheologije i nista vise :)
Spartakus
01.04.2012, 10:32
Srecan put Miraleme, i vrati nam se brzo !
Cezar Veliki
01.04.2012, 10:38
Pusti koju interesantnu sliku sa b. istoka :)
popimperia
01.04.2012, 10:57
Pazi na sebe i srećno bilo!
Desert Walker
01.04.2012, 11:25
Pusti koju interesantnu sliku sa b. istoka :)
malo starih slika od prosle godine...Kurdistan,s j.Irak
Cezar Veliki
01.04.2012, 11:55
Sta je na toj prvoj slici? Ekstra je i onaj fosil :)
Desert Walker
01.04.2012, 12:19
Ovo na prvoj slici je tvrdjava na planini Sallah-a-Dinn. mislim da je to bio Saladinov dvorac jer se vjerovalo da je on iz kurdskog plemena mada to ne stoji. nikada Kurd nije mogao biti na celu arapskog carstva.
ima vise tvrdjava na toj planini ali ja sam samo ovu uspio fotnuti.
onih fosila je bilo mnogo,kazu geolozi da su to fosili amonita. imam par otisaka u kamenu,uspio sam donijeti kao i par cijelih fosila.
naravno tu je i nezaobilazni KEBAB od ovcetine :)
Srećan put i pozdravi nam bracu Iračane
Sretno i od mene, mogao si poneti top da ga nisi dao. Kad ti bude dosadno da rasterujes musice :26:
Desert Walker
01.04.2012, 17:10
hvala kolega.
nije dosadno nikad tamo vjeruj. iracani pucaju i rastjeruju sve...samo ne musice :)
Ako ne budes procitao dok si kuci onda procitaj kada budes u Iraku...zelim ti sve najbolje i da nam se zdrav i prav vratis a jednoga dana da izadjemo zajedno na teren i na pice. Veliki pozdrav iz Obrenovca.
Evo za kolegu Miralema jedna veoma lepa numera za srečan put.. Uvek volim da je čujem i da uživam u tonovima... Mislim da će se kolega tragač složiti samnom.
http://www.youtube.com/watch?v=9h0BeDb3hUc
I još jedna..... Brzo nam se vrati živ zdrav i prav!
http://www.youtube.com/watch?v=cZDXlvDG7rQ&feature=related
Desert Walker
01.04.2012, 22:28
hahahah,hvala drugar. hvala puno.
Desert Walker
01.04.2012, 22:30
Ako ne budes procitao dok si kuci onda procitaj kada budes u Iraku...zelim ti sve najbolje i da nam se zdrav i prav vratis a jednoga dana da izadjemo zajedno na teren i na pice. Veliki pozdrav iz Obrenovca.
hvala jarane Vumi :) . uspio sam procitati. idem da spavam,ranom zorom putujem za Bg. pa za Bag. :) .
ako Bog da na ljeto idemo da tri****mo terene :D .
cujemo se
Desert Walker
02.04.2012, 16:52
eh drugovi stigoh i ja na posao ziv i zdrav. kad sam vidio polja oko Beca pozelio sam da ostanem tu i da prosetam sa detektorom ali ne moze...nego trbuhom za kruhom.
idemo dalje
Sa Srećom, a može i da naletiš na još koji "SC" ili ovčicu,...
ajd' :nahrung00
Desert Walker
02.04.2012, 18:21
aaa sjecas se ovcice. dace Bog .
zivio
Da nisam procitao onaj prilog na prosloj stranici mislio bih da si zakasnio na letjelicu :). Neka si ti stigao i cuvaj se.
Desert Walker
02.04.2012, 22:09
sreca pa je aerodrom u Becu mali,malo sam potrcao izlaktao i razgrnuo Indijce i nekakve zute i tako ugrabio na vrijeme. sta cu im ja kad se ne znaju gurati :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.