Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : Biser
Oprostite što ovo stavljam na forum, ali nisam mogao a da ne podijelim sa vama. Nisam ga pitao pošto mu je taj "neprocjenjivi" mač, jer nakon ovog odgovora nisam više imao šta reći...
:36_11_6[1
Ne smem da pomislim,da je kojim slučajem pročitao na tarabi p...a?
Banatski šetač
05.01.2013, 22:11
Ih, Pero, što si sitničav :) Čoveku trebaju novci !! Pa makar bili i iz 380. godine pre Hrista :)
Desert Walker
05.01.2013, 22:12
ovu temu treba ostaviti kao obaveza za svakog novog clana da procita prije stupanja u ovaj Forum :) .
zeljketa
05.01.2013, 22:33
Pero68,trebo si postaviti i ono sto pise u oglasu u rubrici "Detaljni opis",citiram:"Prodajem mac neprocjenjivo star iz saznanja znam da su takve maceve koristili Crveni Mundiri",a i cijena je samo 100 marki.:)
"""neprocjenjivo star"" znam iz saznanja"" koristili Crveni Mundiri""........hahahahahhah ah šta on pije majko moja..da mi je par kapi da mozak odmorim hahahahahaa
eclipse4
05.01.2013, 22:40
maram priznati da mi ovaj jaran ulepsa dan ;)
Desert Walker
05.01.2013, 22:42
treba mu poslati nekog arheologa da mu izvrsi procjenu i da napise par redaka o njemu i njegovom oruzju.
nadam se da mu nece to oduzeti zbog velike vrijednosti i vaznosti predmeta.
fabijanus
06.01.2013, 13:45
nebi komentirao no zakljucujem da taj sto kupuje i prodaje .......
Desert Walker
06.01.2013, 15:01
...i sta ? :)
Pero68,trebo si postaviti i ono sto pise u oglasu u rubrici "Detaljni opis",citiram:"Prodajem mac neprocjenjivo star iz saznanja znam da su takve maceve koristili Crveni Mundiri",a i cijena je samo 100 marki.:)
Znam ja jednog stručnjaka za naguziti takve koji misle da prodaju nešto neprocjenjivo.Na žalost, ne zanima ga taj period :-)
Ispravih da se ne sramoti, a on zapeo po svojem.
Hej, Austrija i crveni mundiri 380-te godine. Pa šta sam ja radio u školi?Mora da sam propustio taj sat :-)
Zanimljiv mladic, dobro poznaje materiju! Hahahahahah
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.