Prijava

Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : У Србији пронађен најстарији град на свет

pike.sch
16.07.2013, 21:48
http://www.srbijadanas.net/u-srbiji-pronadjen-najstariji-grad-na-svetu-i-prvi-zidani-hram-u-istoriji-covecanstva-video/
Na youtube-u ima dokumentarac iz tri dela.

LazarS
16.07.2013, 23:49
Samo mi nikad neće biti jasno kako već jednom ovdašnji autori ne prihvate savremene standarde u pravljenju dokumentaraca. Video na ovoj stranici, ako je uopšte i imao scenario, bio bi dosadan i u 70im godinama prošlog veka a kamoli danas.

3900d
18.07.2013, 19:07
Recimo meni se film dopao. Umorio sam se malo od brzih rezova, senzacionalistickog pristupa i vatrometa vizuelnih efekata. S jedinim ciljem da nacin prikaza a ne ono sto je prikazano bude vazno. Ovako lagano covek moze da vidi vise. Svari dobijenu informaciju, a ne da posle pet minuta gledanja ne zna sta je bilo na pocetku vec blene ko tele u sarena vrata.

LazarS
18.07.2013, 23:50
Slažem se sa tobom. To je suprotna krajnost. U oba slučaja se radi o "nabijanju minutaže". Prvi razvlače sa dugim kadrovima a drugi bezbroj puta ponove iste animacije uz kojekakve efekte...