Napustiti arhiv i stranicu prikazati u standardnom izgledu : da se sladite malo
Pozdrav svima, dugo me nije bilo bilo pa reko ajd i ja nesto da postavim da cujem komentare i misljenja.....i malo druzenja ^^
http://www.vumidet.net/forum/images/attach/jpg.gif
Sta ova tema radi u antici nikako ne mogu da skontam?
pike.sch
08.04.2014, 20:19
Ako je ova bela slika šećer onda cemo se sladiti, salu na stranu kad kliknem na ovo dole ispade bela slika. Hajde postavi ponovo u nekom drugom formatu.
mala ispravka vidi se ali gde je druga strana.
mozda je novcic nadjen na rimskom terenu :twak:
a o kojem se radi ovde? nisam nikada ovakav nasao.
Holandski novcic 16-17 vijek. Za tacne podatke treba i avers ili napisi sam o kome se radi.
ja savrseno vidim sliku ali obije strane treba slikati ,pa malo mjere itd.
ne mogu da postavim slike
27 grama je, 16. vek misalim ali neznam tacno sta je a slike sam jedva postavio, precnik 4 cm
i da vumi u pravu si, prebaci temu
Felix, nemoj linkovati fotke sa nekog drugog servera jer kada se tamo izbrisu onda ovdje ostaje praznina. Dvije godine si vec na ovom forumu i ne mogu vjerovati da ti je jos uvijek Problem postaviti fotke direktno na forumski Server. Uvijek se dobije obavijest zbog cega nesto ne moze da se uradi, covjek samo treba procitati i uraditi tj ispraviti gresku koju je napravio.
zeljketa
09.04.2014, 17:11
27 grama je, 16. vek misalim ali neznam tacno sta je a slike sam jedva postavio, precnik 4 cm
holandski leeuwendaalder...
Velike su mu fotografije!
Znam sve to Vumi ali sam josd i napisaao da ne mogu da uploadujem slike, cak menjao formate, smanjivao rezoluciju na nekoj i opet nikako, 3 sata se kecao tako da sam ovako postavio cisto iz zelje da vidite slike a ne da bih namerno krsio pravila foruma, ako je to tolika graska javno vam se svima izvinbjavam a ti izbrisi i slike i prilog, pozdrav
Felix, nema ljutis, sta si ti radio ja ne znam ali da li si procitao obavijest zbog cega ti nece uploadovati fotke? Da jesi nebi doslo do ovoga :).
Ma ne ljutim se covece, nemam razloga nego se nerviram zato sto ne mogu da ih uploadujem onako, a nista ne izbacuje, jednostavno se zablesavi i pise ucitava slike i tako stoji pola sata i nista...
I ja mislim da je priblem u velicini fotke cim moras toliko cekati na upload.
Probaj nastelovati foto aparat na nizu rezoluciju i smanjiti samu fotku u foto shopu ako je potrebno.
Niederlande - Geldern Löwentaler 1648
Trebaobi biti taj
Pozzzzzzzzzzzzzz
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.