![]() |
chat ce biti sutra ugradjen...sad moram na posao ;)
|
U bre imenjace ala ga ti zaj... ovo, pa ovde se tesko bre snaci,dok ti ukrades od zene pare nacekacemo se mi a bogami i namuciti, nego kazi ti koliko je to para pa da mi to skupimo lepo i da imamo svi ovde svoj mir.
|
Samo ti imenjace zezaj...ne vidim sta se to promijenilo osim sto portala nema. Ako trazis nove priloge kada dodjes na forum za to imas u drugoj lajsni odozgo polje na kojem pise "Novi prilozi", klikni na njega i doices sve nove priloge od tvoje zadnje posjete forumu.
Sto se tice kupovine...hm, lijepaa stvar..samo se bojim da bi u tome slucaju sve to trajalo mnoooogo mnogo vise :) |
Chat je instaliran ali na zalost nije jos sve konfigurisano kako treba tako da ce sledecih dana raditi onako kako radi tj moracete se svaki put prijavljivati prilikom ulaska u chat sa svojim korisnickim imenima i lozinkama koje koristite za logiranje u forum...
Hvala na razumijevanju :) |
Sada sam otkrio jednu manju greskicu tako da ce chat morati da saceka jos malo sa radom :)
|
Ma znam ja to nego onaj stari je bio bas jednostavan, navikli smo na njega,vidis odmah ko je na chatu ko sta cita ,koliko ljudi je trenutno tu, a bre sa ovim ...... cudno nesto.
|
Chat je ugradjen i nadam se da cete biti zadovoljni njime. Ako nije sve prevedeno, vremenom cu ispraviti i to.
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 14:29 sati. |