![]() |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Zdeno, Rimljani nisu poznavali kukuruz, mislim da prikazani klip kukuruza predstavlja amulet meksičkog naroda " MEZCALA ", iz trećeg stoljeća prije Krista. Prilažem sliku jednog od njih i link na moga Rođu, koji pripada istom plemenu. :totlach: :26: :totlach: http://www.vumidet.net/forum/attachm...0&d=1176510865
|
Ljudi moji, ma di bi to Unproforci radili. pa to su pitomi i kulturni ljudi sa kulturnog zapada. Njima tako nešto stvarno ne priliči. Oni gdje god dođu, prvenstveno vode računa o tome da kulturnu baštinu, a i sve ostalo, sačuvaju i spase od domaćih urođenika ( divljaka ). Naravno, prilikom spašavanja često se koristi i najnovija tehnologija ( čije domete divljaci naravno ne shvaćaju ). Ukoliko prilikom spašavanja ( seljenja ) kulturnih, i ostalih bogatstava na Zapad, netko ili nešto, malo i nastrada, pa to je samo kolateralna šteta.
|
Gasser, ljudi sa kulturnog zapada nikada nisu bili grubi, već su domorodački stavovi i odnosi, te grube i posesivne snage. Zato su oni
dobili Božje poslanstvo da dorade odnos imanja i bivanja, duhovnog i materijalnog, među divljim europskim domorodačkim plemenima i da ih dovedu do pravog kozmičkog realiteta. :totlach: :10_9_137[ :totlach: |
Citat:
|
Gasser majstore!!!
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 18:50 sati. |