Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Testiranje detektora (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   savet.... (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=2816)

banebeograd 16.03.2008 02:11

Citat:

citat od eclipse4 (Prilog 23107)
u sustini ja mislim da se za tih 4000e moze kupiti postena naprava,samo mi treba vasa iskustva nista vise.....ono sto vi smatrate da stvarno vredi

moje skromno misljenje je da ono sto ima stvarnu upotrebnu vrednost na terenu, tj ono sa cime ces stvarno nesto da uradis/fisher,minelab,white ,tesoro,xp/ kosta izmedju 300 i 1200 eura, sve ostalo ispod i iznad ne vredi truda,para,zivaca,vr emena...

Ljuba 16.03.2008 16:49

Odgovor

Citat:

citat od eclipse4 (Prilog 23107)
.Taj detektor koji ovde pominješ je whites classic turbo samo sto je u drugoj kutiji.

ne bih se slozio da je whites zato sto se jasno vidi da je ploca rucnog rada i sve ostalo u njoj.....mada nekazem da nije njegova kopija.....sve je moguce...

dali gemini pokazuje koja je velicina prdmeta i na kojoj je dubini ili ne?
kad kazes predmete srednje velicine,na koliko to otprilike mislis?

ako mi verujete 24h sedim na netu,cesljajuci sta da kupim,medjutim,sto vise gledam net i iz sajta u sajt....dosao sam samo do jednog zakljucka....svaki ciga svoga konja hvali...
tako da covek vise ni nezna sta je dobro a sta ne....u sustini...daj pare kupi,najbolji je ;)

u sustini ja mislim da se za tih 4000e moze kupiti postena naprava,samo mi treba vasa iskustva nista vise.....ono sto vi smatrate da stvarno vredi[/QUOTE]
Za Whites detektor o kome pričamo kažem da je original,samo ga je zeljko drugacije nacrtao i modifikovao tako da to jeste prava stvar.Na netu možeš i penziju da dočekaš ali veruj da si došao do dobrog zaključka.Međutim svaki detektor je priča za sebe i svako mora znati za šta mu sprava treba i tako da odabere po svojim potrebama.Mislim da idealan detektor ne postoji i da ispunjava sve zahteve koji su pred nama.

Enigma 16.03.2008 21:32

Za tu lovu kupi tri vrhunska detektora od različitih renomiranih proizvođača, detektori su nešto poput lovačkog oružja. :26:

Ljuba 16.03.2008 21:51

citat

Citat:

citat od Enigma (Prilog 23118)
Za tu lovu kupi tri vrhunska detektora od različitih renomiranih proizvođača, detektori su nešto poput lovačkog oružja. :26:

I ja to mislim

laki 16.03.2008 23:11

i ja se slazem s tim (3-4 komada)

eclipse4 18.03.2008 00:40

Citat:

citat od Enigma (Prilog 23118)

da znas....pa kad prodam i pikapa (drugi auto) kupim jos toliko i onda cu ih imati 6-8 komada....jos da znam de da kupim i jos par ruku majku mu ;)

Enigma 18.03.2008 00:52

Citat:

citat od eclipse4 (Prilog 23151)
da znas....pa kad prodam i pikapa (drugi auto) kupim jos toliko i onda cu ih imati 6-8 komada....jos da znam de da kupim i jos par ruku majku mu ;)

Dosta su ti dvije ruke, upregni rodbinu i prijatelje. :) :26:

Nigrianvs 18.03.2008 01:03

eklipse prijatelju ne se zaebavas. Imam ideju lepo ti tog pikapa das meni i tu lovu od auta i ja celi mesec trazim za tebe a ti lepo ruke u depove i u ladu sa plavusom koju ti naravno ja sponzorisem iz moga budzeta uzivas a ja sve sto nadjem posteno predajem tebi ako nesto slucajno stavim u dzep (ukradem) nemoj mi zameriti to mi je posledica iz detinjstva sa privremenog rada po Italiji:26:

Enigma 18.03.2008 01:13

Citat:

citat od rade-bec1 (Prilog 23157)
eklipse prijatelju ne se zaebavas. Imam ideju lepo ti tog pikapa das meni i tu lovu od auta i ja celi mesec trazim za tebe a ti lepo ruke u depove i u ladu sa plavusom koju ti naravno ja sponzorisem iz moga budzeta uzivas a ja sve sto nadjem posteno predajem tebi ako nesto slucajno stavim u dzep (ukradem) nemoj mi zameriti to mi je posledica iz detinjstva sa privremenog rada po Italiji:26:

I mene su Cigani školovali u Milanu, možda smo bili u istom internatu ? :totlach: :26:

banebeograd 18.03.2008 01:15

Citat:

citat od Enigma (Prilog 23160)
I mene su Cigani školovali u Milanu, možda smo bili u istom internatu ? :totlach: :26:

ahmmm, pa ovde izgleda moze da se skupi celo odeljenje sa italijanskih koledza :totlach::26:

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 05:25 sati.