![]() |
Jel dobijas jos uvijek ili toga nema vise???
|
isto...
osim ako web adresu nisu izmjenili |
Kako ja to ne dobijam...da li jos neko od vas dobija to isto??? Da li bi neko uspio to da fotografise i postavi ovdje?
|
bokiii, jesi li pokusao nakon brisanja kokija (strg+F5)?
|
ne
ne znam za tu opciju sad sam ponovo upisao www.trstenik.org al ne radi opet jel mozes ti da ostavis adresu ove pa da kliknem na nju? |
Bokiii, tom sajtu je istekao zakup domena, tj. neko je očito zaboravio da isti produži. Česta stvar na internetu... Možda je ta adresa bila preusmerena na neku drugu adresu?
|
Ta stranica radi, sad sam je otvorio kliknuvsi na tvoj link. Samo, kakve sve to veze ima sa ovim forumom, ne razumijem o cemu se radi?
|
Otvara se bez problema. :) :26:
|
svasta:)
pa cool je sajt a gdje je prigladnije postaviti pitanje nego na ovom forumu:) |
Ja sam pogresno razumio...mislio sam da se na forumu (prilikom otvaranja nekog foruma) pojavljuje ta stranica :)
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 02:25 sati. |