![]() |
Citat:
|
Citat:
|
i dzone imao si srece ,kupio si dobar detektor za super cenu ,sad ja i ti imamo najbolje detektore :super:nego treba nekad izaci i na teren da bi se nesto naslo:36_1_47[1:36_1_50[1,e a ljudi moraju ponekad da pogrese da bi se opametili...
|
Citat:
xexeexe....najbolji komentar na forumu.... ;) ;) ;) .......i.zone nismo se odavno culi,nisi mi nista pricao jos od onda...... |
Thanks Dzone !!!
Procitati cu jos o detektorima . |
Nema na cemu i drugi put.Zato sluze drugari sa foruma mada ovde ima i iskusnijih od mene pa ti mogu pomoci.Pazljivo procitaj sve sto te interesuje pa sam dodji do zakljucka najboljeg za tebe.
|
TF-900
Sinoc sam kontaktiro firmu Keelyco imaju detektor TF-900 koji ide 6 metara u dubinu je li ima ,ko iskustva sa njim ?:huepfer01
|
Citat:
|
Citat:
ukratko, nije bilo nikakvih posebnih pohvala na njegov racun, mislim da je 6 metara preoptimisticki za sve metal detektore osim ako ne trazis predmete pod zemljom velicine tenka, tranvaja ili spes satla, nas drug crni ima komsiju koji je imao dugo jedan ovakav aparat pa moze i on da kaze kako se pokazao na terenu |
Citat:
ma sigurno se pokazao odlicnim kao i svaki koji sluzi takvoj nameni......kupe ga ,pa pocnu pricu "cim budem zasao sa njim na teren odmah cu da dajem komentare",koriste mesec dana i ponovo se jave i salju slike nadjenih predmeta u zemlji do 2-3-4 m ispod kojih se naravno vidi nesto nalik na podske plocice ili pak se ne javljaju vise nikada,nakopaju se i hvale "kako je kao sto sam i naveo na tu metrazu nadjeno nesto al nisu imali vremena dokapaju ili su kopali al nisu stigli da zavrse pa cim budu imali vremena oni ce to da nastave al na kraju ipak otvore temu na forumima i tema skoro uvek glasi "prodajem"...... a u oglasu pise kako je aparat ili uredjaj savrsen......ruku na srce...bilo je i onih koji su rekli istinu.....ali samo jedan-dva.... |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 04:49 sati. |