![]() |
Citat:
Citat:
|
Enigma je u pravu, taj ton se razlikuje od ostalih visljih tonova i vise je razvucen
|
korenje
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Sinic sam se vratio na isto mesto pronasao jos koji dinarski kusur od piva a tamo gde sam poceo da kopam nastavio sam dalje i malo sire .Na oko pola metra dubine mi se pojavila zila od drveta debela kao ruka ,kada sam krenuo dalje pored nje bilo je jos toga i to tako izukrstane da nije moguce napraviti normalnu rupu.Trebala bi motorka da se prvo odseku zile pa onda da se nastaviali za takvu vezbu stvarno nemam ni uslova a ni volje.Onda sam se setio da su tu nekada bile visoke topole i to vrlo stare pa su ih posekli pre par godina.Ali jedno je sigurno sada vec mnogo bolje otkrivam novcic a cepove ni ne kopam.Praksa je cudo makar i na dinarima..:):26:
A kao sto se vidi bilo je tu i :novaca,suza,golih guza i pokidanih bluza...ma sta da ti kazem prika ...ko na vasaru...nekad |
Jos malo pa pivo :26:
|
Prijatelju nema naprijed bez prakse, htjedoh reći bez pušione. :) :26:
|
Strpi se tragac do sledeceg mog dolaska,valjda cemo se tada sigurno videti,pa ces onda da odvalis nesto LEPSE ....neki nalaz...( ako nista ja castim neku malu a na tebi je da odvalis ili ti povalis)
|
pusiona
Cuj Enigma, dima od pusione ima na sve strane a valjda cu se i za neki k...c uhvatiti u tom dimu.:36_1_3[1]Stari kazu da i za to treba vremena,pa cekacemo valjda ce neki "Godo" naici:1967:
Sirmiume,kada se vratis nadam se da cu prepeci konacno onu moju viljamovku pa cemo se uz nju lepo sve dogovoriti.:):26: |
svaka cast na nalazima tragac :)
najvredniji ti je novcic u desnom gornjem uglu takozvani (play) ili tolken money novac koji vazi samo za vreme exit-a a sluzi za kupovinu hrane i pica . tvoj nalaz mozes da sacuvas kao suvenir a mozes i da ga trampis za jedno pice. a sto se signala tice , moja pretpostavka je da je neka aluminijumska konzerva ili slican predmet. jedno vreme sam trazio po obali save uz samu reku. neverovatno kolike sam rupe kopao u vodi , aluminijum plus nakvasena zemlja(pesak) udvostrucuju domet detektoru pozdrav |
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 11:09 sati. |