![]() |
Neka se i ostali izjasne
Bilo bi dobro da se i ostali izjasne po tom pitanju. Ovo sa 10 poslednjih tema umesto 5 daje mnogo bolji pregled onog sto je aktuelno pa se ne moraju otvarati svaka oblast ponaosob, lakse se i brze moze reagirati sa odgovorom. Navikli smo na to. :bier:
|
Slažem se, ali treba razumjeti i Vumija. Postoji opcija " današnji prilozi ", jedan klik i stvar je riješena. :) :26:
|
Kada bi se sve zelje ispunile, portal bi bio 4x siri i duzi :). Zelja za subkategorijama je ispunjena a ako ubacim jos 5 tema onda bi se to jos vise razvuklo na dolje.
|
zasto se u zadnje vreme uzasno sporo otvara forum?da li se to samo meni desava ili i ostalim?
sve ostalo mi se otvara u sekundi posto imam brz internet,ali za forum mi treba par minuta,pa za svaku temu koju otvaram jos toliko..... da nisu upali hakeri :) ili ne daj boze :3_12_27v[ pa nam usporavaju sajt |
Mora da tu i tamo vidljivi i nevidljivi kibiceri preopterete server. :) :26:
|
Citat:
|
Citat:
|
auuuuuu........koj ce to da plati.....jedino da otvorimo mali hot line na sajt,ono...ruf mich an (nul ajnhundat nojncih und zeks mal di cvaj).....mozda se isplati ;) ;) ;)
meni otvara sasvim ok......za par sekundi.....tako da se ne zalim.....nije mi jasno samo kako jednima otvara brzo drugaima treba duze vremena |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 08:48 sati. |