![]() |
Citat:
|
xaxaxaxa,neeeee,taj je dzokovic.....a ovaj je mika ;) ;) ;)
|
a dobra i ova NOKIA , fine fotke :-)
|
n95 8gb....ljubav na prvi pogled jos od prvog dana kad je izasla,zauzela je mesto u mom dzepu ;)
|
Bravo jedini, motivi su prva liga, majstorski odrađeno, a slike loše, zahvaljujući multipraktiku s nikakvom optikom. Prije si kvalitetnije razmišljao : - Telefon za telefoniranje
- Fotoaparat za slikanje - Kamera za snimanje - Traktor za oranje - Automobil za putovanje - Terenac za lov i ribolov - .......... U konačnici zdravo razmišljaš - pokrij se koliko i kako možeš. Nisam u ništa boljoj poziciji, nekoliko godina čeznem za kvalitetnim digitalcem. Sve u jednom je nužno zlo i ništa više. :) :26: |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 7)
Lepe fotke, posto si vec otvorio temu hajd da i ja ubacim neku........
|
Citat:
slazem se i sa tobom i samnom ;) ;) ;) al sta ces,nemogu nositi kvalitetan digitalac i kameru i telefon iostalu pratecu opremu ;) tada bi mi stvarno trebao radetov stojko.... a iskren da budem dati puno para za dobar digitalac i koristitiga mojim blatnjavim rukama....i ne bih....kad bi samo video na sta lici ova moja nokia.....al ja kupujem ono najskuplje sto izadje i koristim koliko god da traje pa makar i bila zastarela tehnologija ;) ;) ;) |
bravo kratki,jako lepo
|
iznad magle
|
Sjajne slike Eclipse4. Bas mi se dopadaju. Naravno kad se gledaju iz tople sobe.
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 11:01 sati. |