![]() |
Кopa mali duboko, duboko.... A brada prava švalerska! Ali bez brade se vidi da je to jedan jako simpatičan i privlačan lik u kappa trenerci sa jako dobrom i skupom opremom počev od deusa pa do lopatice! Jedino što ne vidosmo jel ima neke "ljute" u rančiću! Sledeću sliku molim sa ljutom da vidimo kakav venac ima! :):26::marc3:
|
Brlja
22 Grada :sick: |
Kad budem resio da kopam za bunar pozvacu kolegu nigrianusa :00000720: :marc3: :00000441:
|
Kolega avgvst, bez brlje se na teren ne ide :super: Mora se imati8 dezinfekciono sredstvo za ogrebotine, posekotine,a i za unutrasnju dezinfekciju :nahrung00
|
More...........nemam ja za dzaba taj naziv " neumorni"
Inace; krpim lonce,zasuskavam smederev-a, turam snajkama zaprsku u lonac, pijem i lumpujem za druge na veseljima i jos mnogo.....toga A bunari, to mi je specijala:totlach::m arc3::26: |
Brlja od 22 grada bez glave čuda radi. :1850: :totlach: :26:
|
E pa ujutru idem da ti kradem zanat :totlach: mislim na bunarenje... a ono sa snajkama i zaprskom kad se vratim... Testiramo golden king(za mene jos uvek spansko selo) pa pazi gde stajes kad odes u polje :10_1_116[ :7_16_2[1] :00000726:
|
Citat:
|
Citat:
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 16:42 sati. |