![]() |
Bas lepo zmijce komso... Ja po terenu nalazih samo neke narandzaste i sarenkaste... :D
|
dokle god nemaju romboide,kockice i rogove nemoj da bezis ;)
|
Rogove? 0.0
|
vise zmija(vise rogova) + jedna zmija (jedan rog) = poskok ;)
|
Ja reko nisu valjda nastali neki mutanti zbog onog zracenja iz Japana :00000726:
|
Inace bas jedan dan idem po pokosenoj livadi i pricam sa pasom kako nema zmija gde je pokoseno... Tek vidim nesto se vijuga i ulazi u rupu... zmija nas cula i uhvatila maglu :D Smesan prizor...
|
Kamo srece da zmije mogu cuti :)...ipak su sve gluve kao topovi.
|
Osećaju vibracije (ravno sluhu). :)
|
Vibracije da, ali kada bi joj prisao neosjetno i vikunuo joj "BU" na uvce, nebi reagovala ni malo. Gledao sam dokumentarac o njima, gdje im je covjek prisao na nekoliko metara i onda je poceo da vice i sta ti ja znam sta, one nisu reagovale a kada je udario necim o zemlju (ne sjecam se vise cim), sve do jedne su pobjegle :)
|
U pravu je Vumi &Co ,, Zmije nemaju uši ali imaju receprote koji se nalatze u lobanjici , nešto slično našem unutražžšnjem uvu, a odgovorno je za osežžćanje vibracija ( pozitivnih) haah ;)
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 01:51 sati. |