Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Whites (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=156)
-   -   whites dfx, hitno pomoc (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=5830)

Vumi 22.07.2011 21:31

Meni nikada nije bilo jasno kako covjek pokida kablove od sonde. Ok, sonda se moze razbiti ako se ne primjeti kakva stijena na zemlji i jace se odalami po njoj, ali za kabal mi nikada nije bilo jasno.

@Ivlianvs, slobodno reci koji su to noviji detektori u pitanju pa da popricamo i o toj tematici

pike.sch 22.07.2011 22:12

Pike od kada se ti tako dobro razumes u detektore?Koliko juce nisi znao da se trigerom resetuje tajmer koji gasi Spectrum posle odredjenog vremena...zar nije tako?To me navodi na pomisao da se bas i nisi neki strucnjak,kao i skorasnja izjava da je za XLT potreban fakultet :) i da je takav aparat oko 200 e :)[/QUOTE]
Potpuno si u pravu ja neznam nista o detektorima kao ni ti o Yugo automobilima ali mene moj detektor nikad nije ostavio na putu iako se gasio, kvario i lomio. Salim se zemljak nemoj me odmah hvatati na zub. A u sali pola zbilje rece Vuk, samo opusteno.

IVLIANVS 22.07.2011 22:33

Citat:

citat od Alexx (Prilog 54997)
Taj detektor je na aukciji, ali zbog pravila foruma nesmem dalje nista da kazem, i ako ne prodje, moze se kupiti za 500 do 600 chf.

neces se pokajati ako ga kupis za te pare...to je nekih 500 e...sa 2 sonde,baterijom i punjacem,a koliko vidim imas i jednu praznu kutiju za baterije u koju stavis 8 AA baterija...to se zove 'backup'.....dakle imas rezervu uvek na njivi.mada akumulator baterija kad je dobra (ne starija od 5-6 god) moze da radi ceo dan bez problema sa punjenjem oko 8 h.

@ vumi..ne bih hteo da se upustam u raspave koje ne vode nigde.... jedan se zove Milos a jedan Goran.... mislim da znas o kome se radi...obojici su riknule sonde...licno su mi rekli,nije prica iz druge ruke
a treci (koji je bio najglasniji u hvaljenju aparata,cak je hteo i neke opklade da pravi) je u ocaju,kad se vracao s terena bacio komplet aparat u kukuruze .... posle se ipak vratio po njega :)

eclipse4 23.07.2011 03:29

Citat:

citat od pike.sch (Prilog 55001)
. A u sali pola zbilje rece Vuk, samo opusteno.

bas je tako reko vuk?

eclipse4 23.07.2011 03:31

Citat:

citat od IVLIANVS (Prilog 55002)
neces se pokajati ako ga kupis za te pare...to je nekih 500 e...sa 2 sonde,baterijom i punjacem,a koliko vidim imas i jednu praznu kutiju za baterije u koju stavis 8 AA baterija...to se zove 'backup'.....dakle imas rezervu uvek na njivi.mada akumulator baterija kad je dobra (ne starija od 5-6 god) moze da radi ceo dan bez problema sa punjenjem oko 8 h.

@ vumi..ne bih hteo da se upustam u raspave koje ne vode nigde.... jedan se zove Milos a jedan Goran.... mislim da znas o kome se radi...obojici su riknule sonde...licno su mi rekli,nije prica iz druge ruke
a treci (koji je bio najglasniji u hvaljenju aparata,cak je hteo i neke opklade da pravi) je u ocaju,kad se vracao s terena bacio komplet aparat u kukuruze .... posle se ipak vratio po njega :)

daj nam malo vise detalja,svi bi da cujemo takve price.......ja sam jednom bacio tudju pusku bas u kukuruz,al nisam detektor....daj da cujemo i to... ;)

eclipse4 23.07.2011 03:36

Citat:

citat od IVLIANVS (Prilog 55002)
neces se pokajati ako ga kupis za te pare...to je nekih 500 e...sa 2 sonde,baterijom i punjacem,a koliko vidim imas i jednu praznu kutiju za baterije u koju stavis 8 AA baterija...

ako se radi o eagle spectrum za to govno ne bih dao n 1 evro,sa 500 sondi.....a kamoli vise.i da treba ti bukvartj. njegova knjizurina kad izadjes na teren,ko da vozis avion a ne da radis sa detektorom....
sto se wajtsa tice koliko sam ja video i upoznao nedeljama odlican je za vuko****ne tj. za terene gde nema niceg sem plemenitog,inace ako mu postavis disc u fulu tj jos jednom da odvaja kako valja,plici detektor jos nisam sreo,al a zato odradjuje muski.....

IVLIANVS 23.07.2011 08:50

znaci eclipse po tebi je Eagle Spectrum sranje a White`s je dobar aparat...hmmmm interesantna teorija s obzirom da je to jedan te isti aparat
sedi 1

ako me secanje ne vara i ti si menjao sondu na tvom novom,modernom aparatu :)

laki 23.07.2011 11:00

Ja mislim da za taj aparat ne vredi davati tolike pare ,pa makar dobio i "jugo " pride.Imas za nesto vise para mnogo bolje aparate , a uz to su i novi. Realnost je ta, da ga je ipak pregazilo vreme...

Nigrianvs 23.07.2011 13:17

Ma nema boljega od kineza. Ni 100 krompirica
a mores sa njime i kuruze mlatit:26:

eclipse4 23.07.2011 20:56

Citat:

citat od IVLIANVS (Prilog 55007)
znaci eclipse po tebi je Eagle Spectrum sranje a White`s je dobar aparat...hmmmm interesantna teorija s obzirom da je to jedan te isti aparat
sedi 1

ako me secanje ne vara i ti si menjao sondu na tvom novom,modernom aparatu :)

ko je rekao da su to dva aparata razlicita,pronadji mi taj deo molim te?????ako si to izvukao iz onog dela gde sam ga jednom oslovio kao igla a drugi put kao wajts onda j ok...oprastam ti ;) ;) ;)
a da procitao sam ja medju redovima za menjanje sonde ;) ne se sekiraj ;)
da menjao sam sondu u cemu je tu problem?ne razumem?

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 16:21 sati.