![]() |
|
dobra stvarcica. tipicno americki :) ali i skupo pretpostavljam.
ipak bih se zadrzao na svom xp-u i uz malu pomoc Pinpointera bit ce rezultata. |
Ufff, da imam to, već znam gdje bih tražio... Tamo gdje razmišljam danima i tjednima kako se kamuflirati i probati napraviti nekoliko zamaha detektorom! :D
|
Jednostavno je za kamuflazu. Sacekas mrak, crne dzoke na sebe a lice namazes crnim malinom za cipele. Ah da, obavezno suncanice i sto tamnije zbog reflekcije ociju:totlach::nahru ng00
|
Nigrianvs, zasto toliko objasnjavas, reci samo da ti pogledaju avatar i bice im sve jasno...jedino ne palite cigaretu pri trazenju, tek poslije :)
|
da, ovo je pljuga koja nesvetli samo dimi a i coroskope nisam natako, pa reko da objasnim malo deteljnije, I obavezno nebacati ambalazu zasobom inace ce vas provaliti po CUTURI :marc3:
|
a ako vodis svalerku,gledaj da bude crnkinja i da se sto manje smeje
|
Imam takvu ali bez zuba, u stvari odlozi ih u casu kad se secemo nocu:totlach:
|
znaci nema straha,ne ujeda ;)
|
Ne, neujeda ali brate kad zadlani zvekecu kosti kao zvona na beckoj katedrali:bier:
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 16:42 sati. |