-
XP
(
http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=159)
- -
***DEUS***
(
http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=6937)
Nigrianvs |
18.09.2012 22:54 |
da........da
vrni mi moj asov
:super:
|
Citat:
citat od Kele78
(Prilog 69370)
mogu ti reci da je sa stelovanjem koje sam dobio od jednog naseg clana..masina za 25% dublja u zemlji nego u vazduhu zahvaljujem mu se ovom prilikom :)
|
Kad budes uzeo veliku sondu dobices program i za nju.
Pozdrav
|
hehe
Citat:
citat od Vumi
(Prilog 69391)
Hehe, podmetnuo ti kratki svoj asov, haha...salim se, to je kolega Nigrianus kopao ostavu pa na pola puta odustao, zaboravio gdje je ostavio asov, haha.
|
neznam kuj je ostavio asov ispred moje nove makine od nji dvojice jedan jeste :)al je stelovanje extra zakuco ga ko maljem ..hihih
|
Nego vama trojici bi bilo dobro da me izvedete na neki terencic jer cu u suprotnom povaditi svo gvozdje u okolini beca :)bio sam jutros u kirlingu pa dok su ljudi radili ja malo mlatnuo po obliznjoj sumici..sve sam zadovoljniji makinom
|
Nigrianvs |
19.09.2012 22:35 |
ja sam kratak sa vremenom, narocito vikendom. Sljakam na baustelu:pray:;)
|
eclipse4 |
19.09.2012 23:48 |
Citat:
citat od Kele78
(Prilog 69370)
mogu ti reci da je sa stelovanjem koje sam dobio od jednog naseg clana..masina za 25% dublja u zemlji nego u vazduhu zahvaljujem mu se ovom prilikom :)
|
jos kad udjes u expert na disku pa namestis na 4 tona...pa.......pa.. ..pa.....pa.....i tako to ;)
|
eclipse4 |
19.09.2012 23:51 |
Citat:
citat od Kele78
(Prilog 69444)
Nego vama trojici bi bilo dobro da me izvedete na neki terencic jer cu u suprotnom povaditi svo gvozdje u okolini beca :)bio sam jutros u kirlingu pa dok su ljudi radili ja malo mlatnuo po obliznjoj sumici..sve sam zadovoljniji makinom
|
drz se tog programa i bice jos dosta asova,motika i gvozdja hehehe
|
ZZZ
Citat:
citat od eclipse4
(Prilog 69453)
drz se tog programa i bice jos dosta asova,motika i gvozdja hehehe
|
Ma makina je ludilo, samo jos turbo joj fali a fale mi dobri tereni ..dok ova trojica ne otvore dusu nista od dobri nalaza .Za to vreme ja cistim njive od kukolja(gvozdjurije) folije i ostalog...
|
Primjetih ja da u zadnjih par dana sve manje cepova, eksera i alufolija nalazim na terenima :)
|
Rade zemljace moj nije valjda dotle doslo da i vikendom na Baustelu moras.
Ima Ekrem i pravo " kuca..aa.. poso,poso kuca.aaa."
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 05:05 sati. |
|