![]() |
Ej Miligore, ti radnici u zadnje vreme poludeli! Stvarno ne daju da se gaca.. ne znam iz kog razloga... Možda baš čika K čeka ove švabe da svo "blago" za sebe prigrabi! Pa onda ne da nema da čeprkamo po površini !:D
|
Citat:
|
Citat:
|
ex da mi je ta (drljaca) samo 2 dana jaoooo pitao bi koliko kosta svet :D :D :D
|
Citat:
|
Citat:
|
Proletos sam na toj Kosticevoj njivi sreo profesora i pricao mi je kako je on 70-ih godina prvi put dosao da trazi na tim njivama.
|
Profa je odavno poceo da radi
covek ima znanje za dve biblioteke |
Ajoj ja nisam ni bio rođen kada je profa počeo tražiti.. Onda samo mogu da mislim šta je tada bilo, pa šta osamdesetih i devedesetih...
Mi se obradujemo tamo jednim malim obolčićem ako ga ima ili drahmicom... ili rimskom ae3 paricom, koji se i mogu naći (pravo iod ušća) Hahahah. Nadam se da Miligor i Nigri kontaju šta kažem i na šta mislim... El tako? |
Da kontamo..te:totlach:
Profa je mnogim starim Asovima bio dobar ucitelj i uputio u ovaj hobi. Nazalost danas mu retko ko i ime spomene a kamoli vrata da otvoi. Tako ti je to kad sphizdis preko osamdeset i nisi vise kul. Taj isti profa je onu buljavu glavucu sa lepenskoga vira pronasao i pokazao arheoloza, koji su kpali na pogresnome mestu par stotina metara. I tako oni otkrise taj vir pomocu njega a ni ime mu nisu spomenuli u literaturi...zalosno |
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 10:36 sati. |