![]() |
ko je rekao da se sreca ne moze kupiti novcem nije znao gde da kupuje
da kazem i ja cime se sluzim.imam vec 6 godina white,s eagle spectrum i poprilicno sam zadovoljan sa njim.nije od najgorih ni od najboljih zlatna sredina.a nije ni od najsretnijih no ima vremena.imao sam i dubinac pull star 2 koji mi je dosadio verovatno zato sto ga nisam znao koristiti.
|
pozdrav svim kolegama
evo i ja da kazem nesto nadam se pametno(korisno) trenutno radim sa whites eagle spectrum-om imam standardnu i magnum 15" sondu (prevedeno uputstvo koje je slicno kao za xlt neko je trazio cini mi se) i fisher cz 5 quicksilver sa 10" spider sondom oba detektora sam modifikovao svojim potrebama i zadovoljan sam njima spektrum koristim za prljave terene jer ima dobru diskriminaciju a podesavanjem moze da dobije i solidnu dubinu dok je cz5 dubok aparat ali treba dosta kopati jer mu je diskriminacija dosta ne pouzdana. ako neko ima nekih pitanja ili neka iskustva za razmenu za ova dva detektora(sonde programi i slicno) BICE MI ZADOVOLJSTVO |
Citat:
|
Merac dubine na detectoru
Citat:
|
Fisher cz5 quicksilver
Citat:
|
Citat:
|
Lose mislis :26:
|
:nixweiss::marc3::ec lipsee_
Citat:
|
Ispod cigle vidi XP ko neveruje dajem detektor ako nije tako:26:
|
i tesoro tejon registruje novcic ispod cigle ...skoro smo testirali tejona i cz3d koji na zalost to isto nije registrovao...
|
Citat:
|
A kako bi bilo da isprobate koji detektor moze da vidi ispod rimske cigle manju tanku zlatnu mindjusu ili privezak? Sto se Xp-Goldmaxxa tice veoma dobro vidi folis od 12mm ispod rimske cigle na dubini oko 15cm. Mislim da svi detektori koji rade sa visljom frekvencijom imaju prednost u takvom slucaju. Mada moram reci da me je G-max II iznenadio kad je i on video folis mada malo slabije od Goldmaxxa i Tesora Germania.
|
enigma, no problemo ombre dogovoreno ali uz XLT ide i kilo mucenice da kad se razocaram u njega nasljokam od srece:totlach::26:
|
Mislim da vecina detektora moze vidjeti novcic ispod rimske cigle, e sad kako...to skontajte sami :)...u to se uvjerio i "kratki" kada je testirao Goldmaxxa i javio mi razocarano da ni on to ne moze...poslije je vidio da nije bio u pravu :)
|
Citat:
|
Citat:
s obzirom na moju mladost i neiskustvo mogao bih biti u revijalnom delu ono kad se krene sa napadom na odojke svih vrsta sto zivih sto res pecenih :):totlach: |
Vumi moram da te ispravim, to je bio Gmax! Posle one tajne je hvatao mnogo bolje dok je Goldmaxx to radio dobro odmah.
|
Citat:
|
Enigma prijatelju uzecu banabeograd da mi pomogne el ako to sve saspem u sebe videcu JA i moju pokojnu babu :totlach::26:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Dobro je!:schwitz: Ja se vec uplasio da su ti Rade i Enigma poturili onu njihovu brlju!:marc3::000001 25:
|
Citat:
Ako želiš, budi nam svjedok. :26: |
Mislim da je bolje da ostanem pri onim vasarskim koktama, bozama i kabezama za svaki slucaj!
|
Detekcija ispod cigle
Citat:
|
Opet cigla
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
dogovoreno cika enigma, ali odma da napomenem da ja bas i nisam neki karakter i kojekakvi odojci bi mogli da uticu na moj krajnji sud jer mi od njih momentalno dolazi do umanjenja moci rasudjivanja i pocinjem misliti onom drugom glavom/koja mozga nema/ heheh |
Citat:
|
Citat:
ej bre ljudi tri gejseee, doslo vreme bolje ziv nego mrtav :26: |
Citat:
|
citat
Citat:
|
Nema problema Ljubo desi se!
|
SE
Izvinjavam se ako sam se pogresno umesao!
Svaka pomoc oko EXPLORER SE-a bi mi dobro dosla.. Pa zato ko moze da pomogne neka pise nesto. Hvala |
Citat:
Nadam se da ce se naci neko ko ti moze dati detaljene informacije o EXPLORERU, mada mislim da niko od ucesnika ne poseduje taj aparat. Moja licna iskustva sa njim su isto nikakva, pokusacu da ti nadjem i prevedem nesto sa stranih foruma. Navedi samo detaljnije sta te zanima. |
Hunter, nema potrebe da isto pitanje postavljas na nekoliko mjesta i razlicitih foruma - dovoljno je na jednom!!!
|
Citat:
I izvinjavam se Vumiju sto sam sam postavio isto pitanje na vise mesta! |
Pozdrav ekipa.Sad sam malo razočaran što samo ja imam tesoro vaguero,mada ga još nisam najbolje skužio.
|
Citat:
taj sam aparat i ja hteo za sebe,pa sam ga jednom i probao... kakav je problem koji imas sa vaqerom... jel tvoj model sa kutijom ispod ili iznad stapa... pozzzzz |
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 07:20 sati. |