![]() |
Mozda oce covek da uvali dubinac u koji se razocarao. Prvo je pocelo sa dedom ,mapom od koze sa sedam strana, izguzvano kopiranim papirom, Oksfordom i bla bla bla i belim vodama sa crvenim kamenjem,polako se stize do dubinca i sajta koji je zagadjen virusima, hermes prijatelju kazi konkretno sta hoces? ako sam napunio Laptop virusom razbicu ti tog dubinca:26:
|
Citat:
Ima tu malo kontradikcija.Kontak tiraš sa svjetskim arheologom,kontaktir aš sa oxfordom,kupuješ detektor od par tisuća eura,a nemaš skener koji košta mizeriju i skrivaš se po internet caffe da ti netko nebi vidio šta skeniraš. Ma nije ni bitno, bio ti meni živ i zdrav i da nađeš to blago. Sretno |
Citat:
Hvala svim clanovimasto su pokazali interes i potrudili se pomoci, bumo se dopisivali na nekoj drugoj temi. |
Citat:
|
Citat:
|
ljudi pomozite da otvorim mapu od smokove dupke
|
Citat:
o cemu ti to pricas, gde ti je to sto ne mozes da otvoris... |
Citat:
|
ne moze to uraditi jer je nepotvrdjeni korisnik, registrirao se ali nije i aktivirao svoju registraciju. Posto u ovom forumu mogu pisati i neregistrirani onda je on to i ucinio, jedini problem mu je sto ne moze vidjeti fotke :)
|
Pazi kad sam isprva pročitao kao - ljudi pomozite da otvorim smokovu dupku:totlach:
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 08:50 sati. |