![]() |
Citat:
|
Cestitam ti u svakom slucaju. Interesuje me otkuda ti ideja da trazis jos dublje (mada je to normalno kada se radi o nalazu novcica), nisi valjda mislio da ces pronaci jos jedan sljem ispod tog prvoga:700: . Smije li se znati koliko je ukupno bilo novcica i jesu li svi bili isti ili je bilo razlicitih ?
|
vumi za zakopano zlato je karakteristicno to da se nalazi i mora traziti na vecim dubinama :shocked1:
|
@Rammstein
Dosta puta sam citao kako su neki detektori optimirani za evropsko a neki za americko zemljiste tako da postoji mogucnost da je garett napravljen samo za americko zemljiste i onda postoji mogucnost da se slabo pokazuje ovdje kod nas...samo jedna pretpostavka, nista vise :) |
u svakom slucaju Dinicu i ja se prikljucujem cestitkama.....za pronalazak.....bravo :475: :475: :475: :475:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nemam namjeru nekoga da odvracam od kupovine, vidim da si rijesio da si ga kupis i nema tu sta vise da se prica oko toga...mogu ti samo zazeljeti mnogo srece i uspjeha u radu sa njime ;)
|
vazi druze kako ti kazes...........hval a ti puno na zeljama......nadam se da cu imati uspeha.............. tj nadam se da cu naleteti na to sto budem trazio :shocked1: :shocked1: :shocked1: ali ipak pocinjem da razmisljam za neki drugi detektor kao sto je onaj minelabov SD 2200V2........... :schwitz: :schwitz: :schwitz: :schwitz:
|
Dinic
Slem i zlatnici nisu bili na istom mestu a vec sam rekao da je bilo vise zlatnika,nisu bili svi isti ali su vecinom 85% bili kao sto sam prikazao ovaj jedan primerak.
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 11:31 sati. |