![]() |
hahaha Red bul - daje krila... , rubrika ,, zivotni partneri ,, mozda i nebi bila losa ako bi sprecila letenje kroz prozor !!! hahahahahahah :totlach:
|
Trazim..........
Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!! Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu. Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_ |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
hahahah joj ljudi ovo je stvarno uzivancija slusati i citati sta Rammstein ima da kaze i napise , prosto se uvek slatko nasmejem :19: :huepfer01 :1761: :D :huepfer01 :2136: :00000441: :925: :00000461: :1764: :nahrung00 :475: ps. mogla bi i jedna rubrika pod naslovom ,,Humor,, samo za ramija. pozdrav Miki :super:
|
Ma moze a sto ne bi moglo pa kod nas sve moze.Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine bre.....
Ej ljudi znate sta,ako nas vumi bude iskljucio sa sajta neko vreme zbog raznih,predloga,u vezi agencija i oglasa za usamljena srca,za savetovalista u vezi letenja sa spratova,za trazenje partnera sa detektorom,umiranjem poput usamljenih jahaca na divljem zapadu.......krecenj a i farbanja itd.Nemojte posle mene da krivite :nixweiss: :nixweiss: :schwitz: :444: ja ne snosim nikakve odgovornosti ni pod kojom tackom optuznice.Proglasavam sebe nevinim pre vasih optuzbi. A vi samo sacekajte dok vumi vidi sta se sve pise po forumu.Ima da letimo van sa sajta ko kosmonauti na mesec.Em sto cu jednog dana da letim sa sedmog sprata :416: ,izgleda da cu da izletim i sa sajta. :416: |
cuti....... nasa sreca da sada nije tu :440: :1545: pravi smo djavoli..... jos ce od ovog chata da napravimo HOT CHAT :00000545: .. mozda je i on u potrazi za partnerkom :frosch: sa detektorom a mozda je i poleteo :rogbell: -- nadam se samo da je pre toga popio makar gutljaj red bula
|
....samo vas posmatram :)...
|
Citat:
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 17:51 sati. |