Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=110)
-   -   sta je ovo.........sad..... (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=196)

Miki 19.04.2005 20:13

hahaha Red bul - daje krila... , rubrika ,, zivotni partneri ,, mozda i nebi bila losa ako bi sprecila letenje kroz prozor !!! hahahahahahah :totlach:

x_lav 19.04.2005 20:15

Trazim..........

Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!!
Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu.
Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_

rammstein 19.04.2005 22:07

Citat:

citat od Vumi
Ima i za to rjesenje Miki......Red Bull :)

koliko ja vidim neki ce od nas i da postanu pored hobi arhaologa probni letaci sa raznih spratova :416: ehhhhhhhhhh kazem ja da zivot nije nikako lak :schwitz: :schwitz:

rammstein 19.04.2005 22:22

Citat:

citat od Vumi
Pa ako bi bilo dovoljno interesanata zasto ne :)....Sad kad bi pitali Rammsteina i jos neke jesu li za odgovor bi sigurno bio..... ;)

:super: Normalno da sam za tako nesto :super: .Pa nije problem kod mene samo u arheologiji to jest razmena iskustava samo iz ovog hobija :444: :444:ima tu jos gorih stvari sa kojima neznam kako da izadjem na kraj :schwitz: :schwitz: .Na primer letenje iz stana sa sedmog sprata :416: .Eeeeeeeeeeee,lako je vama koji zivite na prizemlju,pa ono kad dodje frka,op preko terase.A sta cu ja da radim :416: .Dobro ni miki nije u boljoj poziciji,ali ipak on je na drugom spratu,ima kolko tolko neke sanse.A ja ih bogami nemam :416: nikakve.Pa posto imamo damu na forumu,koja bi mislim mogla da nama pomogne u ovakvim situacijama da nam deli savete......itd,koji su od zivotnih vrednosti za nas u ovakvim situacijama.Glasam ZA to jest podrzavam predlog :D ;) Mislim da bi savet jedne dame,mogao biti od jednog velikog znacaja,u razvijanju daljih tokova situacije i problema,koje momentalno imamo ja i miki,a verovatno ce nam se jos neko od clanova pridruziti ;) :hallo:

rammstein 19.04.2005 22:33

Citat:

citat od x_lav
Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!!
Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu.
Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_

:totlach: :totlach: Vumi mislim da ti je lav ovim prilogom hteo reci da otvoris rubliku oglasa Usamljena srca.Hvala lave evo i ja te pozdravljam :hallo: :hallo: :hallo: i saljem ti punu prikolicu pozdrava iz Svice. :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: A sto se tice tvog oglasa koji si dao mislim da tako nesto nikada neces naci.Mi kao veliki zaljubljenici u ovaj hobi,smo ti koji ce citav zivot ostaviti u traganju.Ali kao usmljeni jahaci na divljem zapadu :388: Zao mi je ako sam nekome pokrenuo lavinu emocija :388: :388: :388: Hvala jos jednom na pozdravu lave :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: i zavrsi to krecenje vec jednom.Ti ko da krecis katedralu :hallo: :D :D

Miki 19.04.2005 22:52

hahahah joj ljudi ovo je stvarno uzivancija slusati i citati sta Rammstein ima da kaze i napise , prosto se uvek slatko nasmejem :19: :huepfer01 :1761: :D :huepfer01 :2136: :00000441: :925: :00000461: :1764: :nahrung00 :475: ps. mogla bi i jedna rubrika pod naslovom ,,Humor,, samo za ramija. pozdrav Miki :super:

rammstein 19.04.2005 23:07

Ma moze a sto ne bi moglo pa kod nas sve moze.Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine bre.....
Ej ljudi znate sta,ako nas vumi bude iskljucio sa sajta neko vreme zbog raznih,predloga,u vezi agencija i oglasa za usamljena srca,za savetovalista u vezi letenja sa spratova,za trazenje partnera sa detektorom,umiranjem poput usamljenih jahaca na divljem zapadu.......krecenj a i farbanja itd.Nemojte posle mene da krivite :nixweiss: :nixweiss: :schwitz: :444: ja ne snosim nikakve odgovornosti ni pod kojom tackom optuznice.
Proglasavam sebe nevinim pre vasih optuzbi.
A vi samo sacekajte dok vumi vidi sta se sve pise po forumu.Ima da letimo van sa sajta ko kosmonauti na mesec.Em sto cu jednog dana da letim sa sedmog sprata :416: ,izgleda da cu da izletim i sa sajta. :416:

Miki 19.04.2005 23:16

cuti....... nasa sreca da sada nije tu :440: :1545: pravi smo djavoli..... jos ce od ovog chata da napravimo HOT CHAT :00000545: .. mozda je i on u potrazi za partnerkom :frosch: sa detektorom a mozda je i poleteo :rogbell: -- nadam se samo da je pre toga popio makar gutljaj red bula

Vumi 19.04.2005 23:40

....samo vas posmatram :)...

rammstein 20.04.2005 11:06

Citat:

citat od Vumi
....samo vas posmatram :)...

:416: :416: eto reko sam ja da ce biti letenja sa sajta. :416: :416: Vumi na koga si bacio oko ;) mislim na ove clanove predlagace,koji su neozbiljni na forumu ;) :1761: :D :hallo:

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 17:51 sati.