![]() |
Citat:
Citat:
|
koliko vidim kod vas vlada takmicarski duh, a zemljak ne bi hteo da kupis bolji detektor od njega...ispravi me ako gresim...
|
he he he :) ima ovde dosta prostora za diskusiju vidim ja
hocu samo da podsetim da su ovo moja licna iskustva i da bih ja fishera uzeo u svom slucaju iako nisam ljubitelj fishera pozdrav obojici |
...samo da dodam i ovo
promenio sam dosta detektora u poslednjih par godina trenutno radim sa whites eagle spectrum detektorom za pazovu i okilinu koristim specijalno magnum sondu od 15 inca :) |
Citat:
pozdrav i tebi! |
Onda je bolje da kupi Fishera F75 ako hoce da trazi novcice. Puno je bolji u razlikovanju metala i dubini od 1270, a i nije nesto puno skuplji od njega.
|
kratki jesi probao tog fisera?
|
Nisam imao prilike zbog loseg vremena. Ali koliko sam cuo od par kolega koji ga imaju ovde u Austriji, mnogo su zadovoljni sa njim. Nadam se da cu ga uskoro probati pa bi mogao i da napisem nesto vise o njemu.
|
Prijatelju, ovako stoje stvari bar iz mog iskustva sa Minelab-om. Ja posedujem Minelab Musketeer Advantage Pro, potpuno sam zadovoljan s njim i ako ga posedujem tek godinu dana. Sve je stvar navike.Što se tiče numizmatike super mi se pokazao do dubine od nekih 25-30cm,bar na terenima gde sam lovio.Možda malo više voli gvožđe,ali je sve rešivo.Možda i u gvožđu ima nečega vrednog.Razmisli,vid i,odluči.Drugarski pozdrav.
|
Citat:
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 00:23 sati. |