Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Zanimljivosti (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Cuvajte se prijatelja i komsija (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=4594)

Nigrianvs 27.01.2010 01:01

Kada i mi udjemo u EU kao bugari
mocicemo da osnivamo udruzenja,federacije i td........
a dotele........... sto dalje od ociju znatizeljnih prolaznika i prometnih puteva :26:

Enigma 27.01.2010 01:25

Bratiću jedini, trenutno je tako, moramo se potruditi da ne potraje. :) :26:

agrippa 27.01.2010 10:13

Bez brige kolege.
Oni koji se ovim nasim hobijem bave iz pohlepe ,jako brzo odustaju :) Kada posle par meseci mlataranja sa skenerima radarima i lokatorima ne pronadju zlato a pri tom iskopaju silne bunare ...

crni 27.01.2010 17:34

Agrippa oni koji se ovim bave zbog pohlepe nisu hobisti a upravo oni su ti zbog kojih mi i ne smemo da stisnemo m..a pa da osnujemo neko drustvo poput nasih komsija iz razloga sto znamo kako cemo proci da se pojavimo sa takvom organizacijom bas zbog nastalih posledica delovanja gore navedenih!

agrippa 28.01.2010 10:41

Kako u ribolovu imas sportske ribolovce ,alase ,ribokredice ...
Tko ti je i kod nas :)

apostata 31.01.2010 01:59

Citat:

citat od rade-bec1 (Prilog 42483)
Kada i mi udjemo u EU kao bugari
mocicemo da osnivamo udruzenja,federacije i td........
a dotele........... sto dalje od ociju znatizeljnih prolaznika i prometnih puteva :26:

U zemlji u kojoj zivim sve pronadjeno, a sto je starije od godine Reformacije, kao i sav novac stariji od 1650. godine, pripadaju bez ikakve naknade drzavi. Nase novostvorene i opljackane drzave nemaju ekonomske mogucnosti da donesu zakone koje bi tragaci prizeljkivali, a tragaci su jos manje sposobni da postuju bilo kakve zakone koji im maksimalno ne idu na ruku u balkanskoj varijanti (cast retkim izuzecima).
Nikakva EU nece doneti ocekivano resenje za tragace jer je sem globalne pljacke nista drugo ne zanima i iskreno se nadam da ce se monstrum raspasti pre nego nas natera da budemo njegov "clan". Sve ovo na cega se danas zalite u svojim kvazi-drzavama, delo je stare pokvarne dame (koja se vec usmrdila pre konacnog crkavanja) i onog monstruma-manijaka preko Bare kojem pod hitno treba navuci ludjacku kosulju.
Nista vam i ovako ne fali i jos nisam video nekoga da je odustao. :):bier:

Votis 31.01.2010 23:02

Citat:

citat od eclipse4 (Prilog 42450)
ovo nije opasan hobi,koji mi hobisemo...
a to cime se oni bave ni najmanje ne bih nazvao hobijem.

Moje misli da ovo postaje opasan hobi su bile usmerene u pravcu da,
svaka budala koja cuje da neko od nas ima detektor i da se bavi traganjem moze da pomisli da smo nasli neko tamo zlato ili da znamo gde ga ima. Pa da nas kidnapuje i muci sve dok mu ne otkrijemo gde ga navodno krijemo..

perun 01.02.2010 16:54

Nije samo to problem, neko moze da pusti sasvim bezazlenu pricu koja iz usta u usta na kraju postne jako opasna. Prema tome flaster na usta, sta si radio gdje si bio odgovor. Izvinite, ja sam sad stigao na biciklu.

eclipse4 01.02.2010 17:20

a na ledjima ti ranac sa rasljama za vodu,nadam se da raslje za vodu nece biti razlog za otmicu posto vode ima svuda;) ;) ;)

perun 02.02.2010 22:07

Iz iskustva znam da od 10 zutih para SFRJ posta zlatnik.

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 14:04 sati.