Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Testiranje detektora (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Informacije radi !!! (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=2984)

I.Dzon 21.06.2008 02:09

Mozda mu se javio jos neki plamen veci ili manji pa ne moze da su odluci na koji da stavi krug.

eclipse4 22.06.2008 00:53

Citat:

citat od banebeograd (Prilog 25848)
eclipse , ne mogu na prazan stomak :)
mladom ali nadasve perspektivnom kolegi emiru predlazem da pocne sa biranjem jagnjeta adekvatne velicine, mada bi mozda vocic bio bolji izbor :26:
a ja evo pocinjem da pakujem svoje proverene leskove raslje i poseban asovcic koji koristim samo u specijalnim slucajevima zarad skidanja kletvi sa ukletog blaga ...

treba ti i ona devica od 18 god.......samo neznam gde to da nadjemo????to o`slo sa dinosaurusima jos :totlach:

a bez nje nema skidanja prokletsta....jedino ako je taj asov nevin ;) ;) ;)

banebeograd 22.06.2008 17:03

Citat:

citat od eclipse4 (Prilog 25982)
treba ti i ona devica od 18 god.......samo neznam gde to da nadjemo????to o`slo sa dinosaurusima jos :totlach:
a bez nje nema skidanja prokletsta....jedino ako je taj asov nevin ;) ;) ;)

asovcic je licno najveca evropska prorocnica kleopatra celivala uzduz i popreko u ime blagoslova, ali radi svake bezbednosti isti je posetio i vidovitu zorku , baba vangu i bele magove lava gersmana i simu spremu,
tako da se sa njim mozes bez ikakve bojazni sukobiti sa svim ovozemaljskim kletvama...
sto se mene tice mlade tinejzerke bi bile dobrodosle u traganju, mada u mom slucaju nije neophodno da su nevine, cak sta vise:00001792:

eclipse4 22.06.2008 18:23

Citat:

citat od banebeograd (Prilog 25989)
asovcic je licno najveca evropska prorocnica kleopatra celivala uzduz i popreko u ime blagoslova, ali radi svake bezbednosti isti je posetio i vidovitu zorku , baba vangu i bele magove lava gersmana i simu spremu,
tako da se sa njim mozes bez ikakve bojazni sukobiti sa svim ovozemaljskim kletvama...
sto se mene tice mlade tinejzerke bi bile dobrodosle u traganju, mada u mom slucaju nije neophodno da su nevine, cak sta vise:00001792:

hmmm....pa i to sto kazes.....a ponecu i ja svetu brlju,sveto jagnje i svetu lopatu......pa da se okupimo sa sto vise svetijih alatki ;)

emir1982 29.06.2008 21:02

Pomoz Bog braco srbi, kako ste mi ...

Pa eto bio sam malo u svoj rodni kraj, istarzivao teren, jos neke lokacije osim one koju sam vam spominjo.
Nisam nista kopao za sad, ne mogu nasumice.

Eto ima jos jedna lokacija ali ova je je odredjena tacno ali nezgodna za rada nije zemlja vec kamenje i to povece,
Pozdrav cujemo se aBd

I.Dzon 30.06.2008 01:16

Citat:

citat od I.Dzon (Prilog 25955)
Mozda mu se javio jos neki plamen veci ili manji pa ne moze da su odluci na koji da stavi krug.

Nisam pogodio sta muci naseg druga.Puno uspeha i nemoj da se predajes ma koliko bilo to kamenje.Pozdrav.

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 04:25 sati.