![]() |
IVLIANVS, to govoris po onome "cula kazala" ili si probao...slucajno sam bio tu kada je kratki testirao ta dva detektora...?
|
Sto se tice bolje detekcije srednjevjekovnoga srebrnjaka ipak ga je nadmasio Goldmaxx sa njegovih 18kHz :)
|
Citat:
Pa naravno "svaki cigan svoga konja hvali" Nema boljeg aparata za sitno srebro od Tesora!!! Nema boljeg aparata od Fishera za oranice!!! Nema boljeg aparata od DFX-a (XLT-a) za podrljane njive!!! Nema dubljeg aparata od Minelaba!!! |
Citat:
|
Ivlianvs mislim da je krajnje vreme da probas Xp pa onda da pricas dalje. Opet ti kazem nemam nikakve koristi od ovoga!
|
ima tu istine kratki ,sa fabrickom sondom(tejon) jeste plici ja sam ga testirao sa advantazom i to je to...ali sa vecom DD sondom to je sasvim drugi aparat... kad je dubina u pitanju advantaz a i mnogi drugi aparati su mala deca za njega, bilo da su u pitanju sitniji ili krupniji predmeti,jedini probem je u nalazenju centra (PP)...
|
Nema potreba da se lazemo niti da se pravi reklama, znam sta sam probao i stojim iza toga. Ko ne veruje moze da proba ali iskreno,pa da mi sejavi posle testa. Sonde su bile standardne kod oba detektora.
|
Kratki,ja pricam o Arpadima,Obolusima.. .novcicima malog precnika i tezine oko 0,2 gr.
Pojescu XP aparat od 4,6 kHz ako ga bolje detektuje od DFX-a koji radi simultano na 3 i na 15 khz. I jos jedna stvar.Ne pricam bez veze-probao,testirao u zemlji-uverio se. |
Mislim da pricas o nekom drugom aparatu, Xp G-maxx II nisi probao sigurno kao ni Goldmaxx stari ili nov Power! Uostalom test sam pravio sa Tejonom a voleo bih napraviti ga i sa DFX-om. I ja pricam o novcicima od 0,2g.
|
Citat:
Zato se i odlucio da ga proda.Ali nece niko da ga kupi,prodaje ga vec mesecima. I ne mogu vise da raspravljam o tome koji je detektor bolji.Evo predajem se.A i u mom interesu je da vise ljudi ima Xp G-maxx...bice vise nalaza za mene :26: |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 00:05 sati. |