![]() |
Citat:
|
A kako bi bilo da isprobate koji detektor moze da vidi ispod rimske cigle manju tanku zlatnu mindjusu ili privezak? Sto se Xp-Goldmaxxa tice veoma dobro vidi folis od 12mm ispod rimske cigle na dubini oko 15cm. Mislim da svi detektori koji rade sa visljom frekvencijom imaju prednost u takvom slucaju. Mada moram reci da me je G-max II iznenadio kad je i on video folis mada malo slabije od Goldmaxxa i Tesora Germania.
|
enigma, no problemo ombre dogovoreno ali uz XLT ide i kilo mucenice da kad se razocaram u njega nasljokam od srece:totlach::26:
|
Mislim da vecina detektora moze vidjeti novcic ispod rimske cigle, e sad kako...to skontajte sami :)...u to se uvjerio i "kratki" kada je testirao Goldmaxxa i javio mi razocarano da ni on to ne moze...poslije je vidio da nije bio u pravu :)
|
Citat:
|
Citat:
s obzirom na moju mladost i neiskustvo mogao bih biti u revijalnom delu ono kad se krene sa napadom na odojke svih vrsta sto zivih sto res pecenih :):totlach: |
Vumi moram da te ispravim, to je bio Gmax! Posle one tajne je hvatao mnogo bolje dok je Goldmaxx to radio dobro odmah.
|
Citat:
|
Enigma prijatelju uzecu banabeograd da mi pomogne el ako to sve saspem u sebe videcu JA i moju pokojnu babu :totlach::26:
|
Citat:
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 08:36 sati. |