![]() |
Atila...
Teorije su raznovrsne, ali ja mislim, po nekim mojim dokazima, da su Iliri direktni potomci Trojanaca iz Troje (ili Ilija)... |
Istina , poznajem Iliju i kaze da je duzan ko Grcka ...
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 6)
Malo ste mi skrenuli sa teme..............:b ier:
|
Jel bi mogao da mi posaljes na mejl iste slike samo vece rezolucije ? Nameracio sam se da ih stavim u vidu wallpapera.
|
Lepa zemlja ta Austrija. Sve lepša od lepše slike! Svaka čast majstore. AVE CAESARE!
|
Citat:
Ja mislim da su Iliri starosjedioci istočnog i jugoistočnog Balkana. Indoeuropski šetači iz toga vremena koji se naseliše zapadnije, južnije i sjevernije su priča za sebe i nemaju zajedničko korjenje s Ilirima. :) :26: |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 2)
Citat:
Pozdrav |
Citat:
|
Kratki,slike su stvarno fascinatne.Da li se baviš profi fotografijom?I da,koji foto aparat koristiš?Sve čestitke.:hallo:
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Citat:
Koristim vec cetri godine Canon Power Shot S5 IS od 8Mp, nista posebno ali je za mene sasvim dovoljno. Pozdrav |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 16:22 sati. |