Vumi's Antika

Vumi's Antika (http://www.vumidet.net/forum/index.php)
-   Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! (http://www.vumidet.net/forum/forumdisplay.php?f=110)
-   -   sta je ovo.........sad..... (http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=196)

rammstein 22.03.2005 23:46

sta je ovo.........sad.....

sta je ovo sad ljudi,pa nema nikog da ubaci nesto novo na sajtu.jel su to svi zauzeti traganjem posto se sneg otopio :700: ili je nesto drugo u pitanju.Ne razumem stvarno nista :700: Ako ste se vec svi dali u potragu i lov,pa jel ima barem nesto zanimljivog i interesantnog :475: da se vidi na forumu ovde.Bilo bi mi drago da neko ubaci nesto,cisto da me mine zelja.... :475:

rammstein 28.03.2005 02:52

he he :totlach: ovaj Vumi ko da otiso 20 000 milja pod morem da trazi :shocked1: oce li te nove slike druze da budu ubacene na forum ili ne............he he vec sam cuo da ima nesto zanimljivo za videt :475: :475: Pozdrav.......i dobro dosao nazad....... :475: :475: :475:

rammstein 01.04.2005 11:02

zna li neko gde je x-lav,da nije mozda :kruecken: :kruecken: opet icepao cizme,ko zadnji put.Ili ga je neko :badass: na njivi,ili je mozda naleteo na :flame_goa pa sad lezi u :kruecken:he he :D :D

rammstein 06.04.2005 15:23

evo ovako:kada bi se otvorila tema na forumu o falsifikatima....
morao bi neko da prati stalno novosti u vezi te tematike........

Vumi 06.04.2005 16:24

Ako nisi primjetio, podforum sa imenom "Falsifikati" vec postoji ;)

rammstein 06.04.2005 18:02

Citat:

citat od Vumi
Ako nisi primjetio, podforum sa imenom "Falsifikati" vec postoji ;)

pa ja koliko vremena provodim na komp,uskoro cu ocoraviti,a kamoli da vidim kako treba.
Evo ja se prijavljujem da se bavim tematikom falsifikovanja,samo bi trebali da se dogovorimo oko plate :D ako se ti vumi kao moderator slazes sa tim.To ti je onaj sistem,zarada od kuce.

rammstein 13.04.2005 13:11

izgleda da je na forumu zavladalo neko zatisje,i neka monotonija. :416: Sad cemo mi to malo da razbijemo :475: .A jos koliko sam primetio izgleda,da sam ovu temu otvorio da u vecini slucajeva i u vecini postova ja sam sa sobom pricam. :416: :totlach: Lepo bogami........to znaci da vise nisam ........ :1761: :1761: :nixweiss:

Vumi 13.04.2005 13:25

Kao i sve drugo, tako i svaka tema ima svoj kraj :)

rammstein 18.04.2005 23:02

vidim da niste rapolozeni za caskanje veceras na chatu.Pozdrav....

Vumi 18.04.2005 23:07

Rammstein, ako chat bude postao mjesto gdje ce se pokazivati sve ono za sta je forum namijenjen onda se forum moze zatvoriti i ostaviti samo chat ;)...nadam se da vam to nije zelja....

rammstein 18.04.2005 23:16

ma ja mislio malo da caskam sa vama,onako bezveze o nekim stvarima,pa nemora se na chat uvek pricati o arheologiji i tim stavrima.U stvari nerazumem nista,a nema ni veze :nixweiss: :hallo:

Miki 19.04.2005 10:06

potpuno se slazem sa tobom ramstein......nas dvoje na chatu obicno pricamo o zenama ! Mislim da je i to ok ! pozdrav Miki :475:

Vumi 19.04.2005 11:21

Miki, nemam nista protiv chata, uveden je da bi imali gdje da popricamo, jedino je problem da, otkako je chat tu, manje se koristi forum.... Chat kao chat je bio predvidjen da radi samo jedan dan u sedmici ali na zalost ne postoji rjesenje da se to automatski rijesi da ne bih ja morao da ga rucno iskljucujem i ukljucujem....

rammstein 19.04.2005 11:58

Citat:

citat od Miki
potpuno se slazem sa tobom ramstein......nas dvoje na chatu obicno pricamo o zenama ! Mislim da je i to ok ! pozdrav Miki :475:

pa normalno miki ima se i iz te oblasti o cemu pricati,raspravljati ,razmeniti iskustva i misljenja o nekim novim pronalascima iz te oblasti,eeeeee pa nemozemo sada zbog arheologije potpuno zapostaviti nase lepse polovine.Odma ce doci do pobune da su zapostavljene od strane nas muskaraca. :416:
prost primer:otkada sam poceo da vise vremena provodim na ovom sajtu,forumu i chatu,imam u stanu skoro svaki dan cirkus.E sada ja nemogu da ovaj problem zapostavim,jer sam dobio pretnju da ce mi komp izleteti napolje iz stana,preko terase a ja zajedno sa njim,a otezavajuca okolnost je ta sto stanujem na sedmom spratu. :416: .Zato mislim da je vazno za sve nas koji imamo ovakav problem(a nisam ja jedini) da zajednickim snagama pristupimo resenju ovog problema.To jest naci nacina da se strasti smire kod nasih lepsih polovina.

rammstein 19.04.2005 12:12

,
Citat:

jedino je problem da, otkako je chat tu, manje se koristi forum...
. :nixweiss: Vumi druze moj pa kako da caskamo o nekim drugim stvarima koje ne spadaju u arheologiju a veoma su bitne s druge strane sto se tice bezbednosti samih nas hobi arheologa.Nemoj da se zacudis kada jednog dana procitas u novinama da je neko u CH izleteo kroz prozor sajedno sa kompjuterom :D :D Onda znaj sigurno da sam to bio ja :416:

Vumi 19.04.2005 13:10

Rammstein, nemam ja nista protiv chata, da imam ne bih ga postavljao ovdje, jedino sto je to bilo po mome predvidjeno samo jednom ili mozda dva puta sedmicno, jer ako svi pconu da chataju onda od foruma nece ostati nista...nemoj misliti da ja imam nesto protiv vasih razgovora o ovome ili onome, ni u kom slucaju to nije tako ;)

Miki 19.04.2005 13:39

hahahaha ramstei i ja imam isti problem :bash: iako sam ,,tek na drugom spratu,, za pc me i nece biti zao ali ljudi shvatite da ja nemam krila. :416: ....pozdrav Miki

Vumi 19.04.2005 14:42

Ima i za to rjesenje Miki......Red Bull :)

antikviteti.net 19.04.2005 19:14

Vumi,
bilo bi zgodno onda otvoriti posebnu rubriku "zivotni partneri" gdje bi se razmjenjivala iskustva kad vec postoji potreba za tim. :475:

Vumi 19.04.2005 19:32

Pa ako bi bilo dovoljno interesanata zasto ne :)....Sad kad bi pitali Rammsteina i jos neke jesu li za odgovor bi sigurno bio..... ;)

Miki 19.04.2005 20:13

hahaha Red bul - daje krila... , rubrika ,, zivotni partneri ,, mozda i nebi bila losa ako bi sprecila letenje kroz prozor !!! hahahahahahah :totlach:

x_lav 19.04.2005 20:15

Trazim..........

Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!!
Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu.
Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_

rammstein 19.04.2005 22:07

Citat:

citat od Vumi
Ima i za to rjesenje Miki......Red Bull :)

koliko ja vidim neki ce od nas i da postanu pored hobi arhaologa probni letaci sa raznih spratova :416: ehhhhhhhhhh kazem ja da zivot nije nikako lak :schwitz: :schwitz:

rammstein 19.04.2005 22:22

Citat:

citat od Vumi
Pa ako bi bilo dovoljno interesanata zasto ne :)....Sad kad bi pitali Rammsteina i jos neke jesu li za odgovor bi sigurno bio..... ;)

:super: Normalno da sam za tako nesto :super: .Pa nije problem kod mene samo u arheologiji to jest razmena iskustava samo iz ovog hobija :444: :444:ima tu jos gorih stvari sa kojima neznam kako da izadjem na kraj :schwitz: :schwitz: .Na primer letenje iz stana sa sedmog sprata :416: .Eeeeeeeeeeee,lako je vama koji zivite na prizemlju,pa ono kad dodje frka,op preko terase.A sta cu ja da radim :416: .Dobro ni miki nije u boljoj poziciji,ali ipak on je na drugom spratu,ima kolko tolko neke sanse.A ja ih bogami nemam :416: nikakve.Pa posto imamo damu na forumu,koja bi mislim mogla da nama pomogne u ovakvim situacijama da nam deli savete......itd,koji su od zivotnih vrednosti za nas u ovakvim situacijama.Glasam ZA to jest podrzavam predlog :D ;) Mislim da bi savet jedne dame,mogao biti od jednog velikog znacaja,u razvijanju daljih tokova situacije i problema,koje momentalno imamo ja i miki,a verovatno ce nam se jos neko od clanova pridruziti ;) :hallo:

rammstein 19.04.2005 22:33

Citat:

citat od x_lav
Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!!
Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu.
Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_

:totlach: :totlach: Vumi mislim da ti je lav ovim prilogom hteo reci da otvoris rubliku oglasa Usamljena srca.Hvala lave evo i ja te pozdravljam :hallo: :hallo: :hallo: i saljem ti punu prikolicu pozdrava iz Svice. :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: A sto se tice tvog oglasa koji si dao mislim da tako nesto nikada neces naci.Mi kao veliki zaljubljenici u ovaj hobi,smo ti koji ce citav zivot ostaviti u traganju.Ali kao usmljeni jahaci na divljem zapadu :388: Zao mi je ako sam nekome pokrenuo lavinu emocija :388: :388: :388: Hvala jos jednom na pozdravu lave :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: :hallo: i zavrsi to krecenje vec jednom.Ti ko da krecis katedralu :hallo: :D :D

Miki 19.04.2005 22:52

hahahah joj ljudi ovo je stvarno uzivancija slusati i citati sta Rammstein ima da kaze i napise , prosto se uvek slatko nasmejem :19: :huepfer01 :1761: :D :huepfer01 :2136: :00000441: :925: :00000461: :1764: :nahrung00 :475: ps. mogla bi i jedna rubrika pod naslovom ,,Humor,, samo za ramija. pozdrav Miki :super:

rammstein 19.04.2005 23:07

Ma moze a sto ne bi moglo pa kod nas sve moze.Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine bre.....
Ej ljudi znate sta,ako nas vumi bude iskljucio sa sajta neko vreme zbog raznih,predloga,u vezi agencija i oglasa za usamljena srca,za savetovalista u vezi letenja sa spratova,za trazenje partnera sa detektorom,umiranjem poput usamljenih jahaca na divljem zapadu.......krecenj a i farbanja itd.Nemojte posle mene da krivite :nixweiss: :nixweiss: :schwitz: :444: ja ne snosim nikakve odgovornosti ni pod kojom tackom optuznice.
Proglasavam sebe nevinim pre vasih optuzbi.
A vi samo sacekajte dok vumi vidi sta se sve pise po forumu.Ima da letimo van sa sajta ko kosmonauti na mesec.Em sto cu jednog dana da letim sa sedmog sprata :416: ,izgleda da cu da izletim i sa sajta. :416:

Miki 19.04.2005 23:16

cuti....... nasa sreca da sada nije tu :440: :1545: pravi smo djavoli..... jos ce od ovog chata da napravimo HOT CHAT :00000545: .. mozda je i on u potrazi za partnerkom :frosch: sa detektorom a mozda je i poleteo :rogbell: -- nadam se samo da je pre toga popio makar gutljaj red bula

Vumi 19.04.2005 23:40

....samo vas posmatram :)...

rammstein 20.04.2005 11:06

Citat:

citat od Vumi
....samo vas posmatram :)...

:416: :416: eto reko sam ja da ce biti letenja sa sajta. :416: :416: Vumi na koga si bacio oko ;) mislim na ove clanove predlagace,koji su neozbiljni na forumu ;) :1761: :D :hallo:

antikviteti.net 22.04.2005 00:54

sto kazu vase bolje polovice kad idete u "istrazivanje" s tim detektorima? bas me zanima njihova reakcija ako uopce znaju. :shocked1: :700:

rammstein 22.04.2005 02:55

Citat:

citat od antikviteti.net
sto kazu vase bolje polovice kad idete u "istrazivanje" s tim detektorima? bas me zanima njihova reakcija ako uopce znaju. :shocked1: :700:

:416: Pa moja ne kaze nista vise jednom je rekla.:motz: :motz: " da ako ne prestanem da visim na sajtu,a vise vremena provedem sa njom.:2162: Prvo leti PC napolje,a za njim u kompletu i ja.:kruecken: ".A sta ce biti kada budem poceo da se muvam ko nindza nocu po sumama i livadama, o tome nesmem ni da razmisljam:schwitz: :schwitz: A da joj ne kazem gde idem,znam vec sta bi pomislila,:twak: :twak: ,pa bi se desilo najverovatnije ovo:badass: ili ovo:sterb097: ili ovo:kruecken: :kruecken: .Prema tome ovaj hobi koji ja volim,i naprosto obozavam nije nikako lak:nixweiss: :hallo: :hallo:

rammstein 22.04.2005 03:14

Citat:

citat od antikviteti.net

A mene jos nesto zanima sta bi ti rekla da si slucajno na mestu moje lepse polovine..........

antikviteti.net 22.04.2005 22:03

Dobro pitanje. Ponekad je blazeno neznanje :) S druge strane, uvijek se moze izbrati opcija iskrenosti :shocked1: pa kud puklo da puklo.

Vrijeme je po ZEV +2. sada je 18:23 sati.