![]() |
sta je ovo.........sad.....
sta je ovo sad ljudi,pa nema nikog da ubaci nesto novo na sajtu.jel su to svi zauzeti traganjem posto se sneg otopio :700: ili je nesto drugo u pitanju.Ne razumem stvarno nista :700: Ako ste se vec svi dali u potragu i lov,pa jel ima barem nesto zanimljivog i interesantnog :475: da se vidi na forumu ovde.Bilo bi mi drago da neko ubaci nesto,cisto da me mine zelja.... :475:
|
he he :totlach: ovaj Vumi ko da otiso 20 000 milja pod morem da trazi :shocked1: oce li te nove slike druze da budu ubacene na forum ili ne............he he vec sam cuo da ima nesto zanimljivo za videt :475: :475: Pozdrav.......i dobro dosao nazad....... :475: :475: :475:
|
zna li neko gde je x-lav,da nije mozda :kruecken: :kruecken: opet icepao cizme,ko zadnji put.Ili ga je neko :badass: na njivi,ili je mozda naleteo na :flame_goa pa sad lezi u :kruecken:he he :D :D
|
evo ovako:kada bi se otvorila tema na forumu o falsifikatima....
morao bi neko da prati stalno novosti u vezi te tematike........ |
Ako nisi primjetio, podforum sa imenom "Falsifikati" vec postoji ;)
|
Citat:
Evo ja se prijavljujem da se bavim tematikom falsifikovanja,samo bi trebali da se dogovorimo oko plate :D ako se ti vumi kao moderator slazes sa tim.To ti je onaj sistem,zarada od kuce. |
izgleda da je na forumu zavladalo neko zatisje,i neka monotonija. :416: Sad cemo mi to malo da razbijemo :475: .A jos koliko sam primetio izgleda,da sam ovu temu otvorio da u vecini slucajeva i u vecini postova ja sam sa sobom pricam. :416: :totlach: Lepo bogami........to znaci da vise nisam ........ :1761: :1761: :nixweiss:
|
Kao i sve drugo, tako i svaka tema ima svoj kraj :)
|
vidim da niste rapolozeni za caskanje veceras na chatu.Pozdrav....
|
Rammstein, ako chat bude postao mjesto gdje ce se pokazivati sve ono za sta je forum namijenjen onda se forum moze zatvoriti i ostaviti samo chat ;)...nadam se da vam to nije zelja....
|
ma ja mislio malo da caskam sa vama,onako bezveze o nekim stvarima,pa nemora se na chat uvek pricati o arheologiji i tim stavrima.U stvari nerazumem nista,a nema ni veze :nixweiss: :hallo:
|
potpuno se slazem sa tobom ramstein......nas dvoje na chatu obicno pricamo o zenama ! Mislim da je i to ok ! pozdrav Miki :475:
|
Miki, nemam nista protiv chata, uveden je da bi imali gdje da popricamo, jedino je problem da, otkako je chat tu, manje se koristi forum.... Chat kao chat je bio predvidjen da radi samo jedan dan u sedmici ali na zalost ne postoji rjesenje da se to automatski rijesi da ne bih ja morao da ga rucno iskljucujem i ukljucujem....
|
Citat:
prost primer:otkada sam poceo da vise vremena provodim na ovom sajtu,forumu i chatu,imam u stanu skoro svaki dan cirkus.E sada ja nemogu da ovaj problem zapostavim,jer sam dobio pretnju da ce mi komp izleteti napolje iz stana,preko terase a ja zajedno sa njim,a otezavajuca okolnost je ta sto stanujem na sedmom spratu. :416: .Zato mislim da je vazno za sve nas koji imamo ovakav problem(a nisam ja jedini) da zajednickim snagama pristupimo resenju ovog problema.To jest naci nacina da se strasti smire kod nasih lepsih polovina. |
,
Citat:
|
Rammstein, nemam ja nista protiv chata, da imam ne bih ga postavljao ovdje, jedino sto je to bilo po mome predvidjeno samo jednom ili mozda dva puta sedmicno, jer ako svi pconu da chataju onda od foruma nece ostati nista...nemoj misliti da ja imam nesto protiv vasih razgovora o ovome ili onome, ni u kom slucaju to nije tako ;)
|
hahahaha ramstei i ja imam isti problem :bash: iako sam ,,tek na drugom spratu,, za pc me i nece biti zao ali ljudi shvatite da ja nemam krila. :416: ....pozdrav Miki
|
Ima i za to rjesenje Miki......Red Bull :)
|
Vumi,
bilo bi zgodno onda otvoriti posebnu rubriku "zivotni partneri" gdje bi se razmjenjivala iskustva kad vec postoji potreba za tim. :475: |
Pa ako bi bilo dovoljno interesanata zasto ne :)....Sad kad bi pitali Rammsteina i jos neke jesu li za odgovor bi sigurno bio..... ;)
|
hahaha Red bul - daje krila... , rubrika ,, zivotni partneri ,, mozda i nebi bila losa ako bi sprecila letenje kroz prozor !!! hahahahahahah :totlach:
|
Trazim..........
Trazim zenu za zenidbu koja ima profi detektor :humba:
Dodji da trazimo zajedno i ostavimo kosti na njivi i zapamti bice nam super!! Sve vas volim puno i korpa pozdrava za sve clanove najjboljeg sajta na netu. Zivio Vumi i ekipa :eclipsee_ |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
hahahah joj ljudi ovo je stvarno uzivancija slusati i citati sta Rammstein ima da kaze i napise , prosto se uvek slatko nasmejem :19: :huepfer01 :1761: :D :huepfer01 :2136: :00000441: :925: :00000461: :1764: :nahrung00 :475: ps. mogla bi i jedna rubrika pod naslovom ,,Humor,, samo za ramija. pozdrav Miki :super:
|
Ma moze a sto ne bi moglo pa kod nas sve moze.Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine bre.....
Ej ljudi znate sta,ako nas vumi bude iskljucio sa sajta neko vreme zbog raznih,predloga,u vezi agencija i oglasa za usamljena srca,za savetovalista u vezi letenja sa spratova,za trazenje partnera sa detektorom,umiranjem poput usamljenih jahaca na divljem zapadu.......krecenj a i farbanja itd.Nemojte posle mene da krivite :nixweiss: :nixweiss: :schwitz: :444: ja ne snosim nikakve odgovornosti ni pod kojom tackom optuznice.Proglasavam sebe nevinim pre vasih optuzbi. A vi samo sacekajte dok vumi vidi sta se sve pise po forumu.Ima da letimo van sa sajta ko kosmonauti na mesec.Em sto cu jednog dana da letim sa sedmog sprata :416: ,izgleda da cu da izletim i sa sajta. :416: |
cuti....... nasa sreca da sada nije tu :440: :1545: pravi smo djavoli..... jos ce od ovog chata da napravimo HOT CHAT :00000545: .. mozda je i on u potrazi za partnerkom :frosch: sa detektorom a mozda je i poleteo :rogbell: -- nadam se samo da je pre toga popio makar gutljaj red bula
|
....samo vas posmatram :)...
|
Citat:
|
sto kazu vase bolje polovice kad idete u "istrazivanje" s tim detektorima? bas me zanima njihova reakcija ako uopce znaju. :shocked1: :700:
|
Citat:
|
Citat:
|
Dobro pitanje. Ponekad je blazeno neznanje :) S druge strane, uvijek se moze izbrati opcija iskrenosti :shocked1: pa kud puklo da puklo.
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 18:23 sati. |