![]() |
Sretan Rodjendan Banebeograd
Sve najbolje za Rodjendan !!! :26:
|
Pridružujem se čestitkama . Sritan rođendan sa željom za dobrim zdravljem i puno, puno dobrih nalaza.
|
Cika Bane sretan rodjendan i najlepse zelje!
|
:00003653: Bane želim ti sve najbolje za tvoj rođendan.
|
Srećan rođendan komšija.
Poklon otvori kada ostaneš sam. :) http://www.comedy-zone.net/pictures/...3/birthday.jpg |
Bane srecan rodjendan, zdravlja,srece ,veselja i dosta mladih teta:26:
|
cestitke i od mene bane!
|
I od mene puno srece i lepih nalaza!!!!
Procitaj dobro uputstvo za rukovanje kod poklona od Petorijanca. Petorijanac i meni je bio rodjendan pre neki dan, i necu se ljutiti ako i meni posaljes jedan ovakav paket. Obecavam da cu ga paziti i maziti! |
Srecan Rodjendan Druze.... Prvo Zdravlje, Pa Sve Ostalo :)
|
drustvo hvala svima na cestitkama, ne stigoh ranije da vam se zahvalim ,
trosio sam onaj poklon od pretorijanca:0000044 1:, pa kako sam sve isprobao sto me zanimalo sad mogu i vas da pozovem da se posluzite , ostalo jos dosta, pa nije sapun da se istrosi:), ako je neko u blizini moze da svrati na pice, a moze i prvo pice pa posle picence:26: |
:26: Živ nam bio i još mnogo priloga postavio:00000441::)
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 23:59 sati. |