![]() |
omnitron scan master,dijagrami
Prikažite listu dokumenata (Broj: 4)
Ove dijagrame sam načinio pomoću kompjutera o originalnog lokatora:Omnitron scan master.Možda neko može dati komentar.
Pozdrav. |
Ljubo, ovo su fotokopije dijagrama, daj to malo pojasni. :) :26:
|
dijagrami
Citat:
|
Ljubo hvala na pojašnjenju, a sada je red na nama da malo promozgamo. :26:
|
super su ovi dijagrami,ali kakva korist od svega toga,
ima li kakvog konkretnog nalaza na osnovu rada sa tim LR uredjajima... gledao sam nekoliko testova aparata tog tipa ,bas cu da ih potrazim ovih dana,ali da sacekam dok se pojavi neko sa rezultatima rada sa ovim tipom aparata... |
jel to ovi metali imaju vise frenkvencija
|
Citat:
znaci dobro je bilo sakupiti informacije a posle ko nas j.be.... umesto da napise,eto tako i tako,uzmite,nemojte, dobro,lose.... al mozda nisu svi isti.... |
citat
Citat:
|
citat
Citat:
|
Citat:
|
jedan od najpoznatijih svetskih sajtova-foruma koji se bave tematikom metal detektori i druga oprema za hobi arheologiju i njihova ekipa pod vodjstvom Carla Morelanda u vise navrata se bavila LR-ovima,
rezultate tih testova mozete naci na sledecoj stranici http://geotech.thunting.com/cgi-bin/...le=reports.dat P.S. ljubiteljima Long Range i slicne opreme jedan mali savet pre pregleda ovih stranica, spremite se na neprijatno iznenadjenje... |
Bolje je da kupe maglu ili izmisle neki svoj LRL poput naseg poznanika Dragana kod kog si svracao Bane.Samo nikako da se izbore sa mineralizacijom koja ih (zeza) pa su u nemogucnosti da bilo sta detektuju na terenu?!
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 20:31 sati. |