![]() |
Trstenik-rusevine
sta bi s ovim sajtom??
|
Citat:
|
nema frke:)
|
Bit če da se ovo skroz urušilo.:totlach:
|
Bice da nije i da je sve u redu :huepfer01 ...doslo je samo do male greske u koracima
|
bogami jos uvjek ne radi...
|
Hoce li mi neko reci sta to ne radi?
|
sajt brate:)
|
Ako mislis na ovaj sajt, koliko mogu da primjetim on radi :). Sinoc je bilo manjih problema ali ih vise nema :)
|
ja ovo dobijem i na orginalnom sajtu i na podforumu:)
Welcome to trstenik.org * Trstenik * Homes for Sale * Apartments * Dating Services * Chat Rooms * Airline Tickets * Travel Guides * Las Vegas * Hawaii * Used Cars * Car Accessories * Insurance * Credit Cards * Education Online * Hotel Reservation * Dating Online * Debt Consolidati |
Jel dobijas jos uvijek ili toga nema vise???
|
isto...
osim ako web adresu nisu izmjenili |
Kako ja to ne dobijam...da li jos neko od vas dobija to isto??? Da li bi neko uspio to da fotografise i postavi ovdje?
|
bokiii, jesi li pokusao nakon brisanja kokija (strg+F5)?
|
ne
ne znam za tu opciju sad sam ponovo upisao www.trstenik.org al ne radi opet jel mozes ti da ostavis adresu ove pa da kliknem na nju? |
Bokiii, tom sajtu je istekao zakup domena, tj. neko je očito zaboravio da isti produži. Česta stvar na internetu... Možda je ta adresa bila preusmerena na neku drugu adresu?
|
Ta stranica radi, sad sam je otvorio kliknuvsi na tvoj link. Samo, kakve sve to veze ima sa ovim forumom, ne razumijem o cemu se radi?
|
Otvara se bez problema. :) :26:
|
svasta:)
pa cool je sajt a gdje je prigladnije postaviti pitanje nego na ovom forumu:) |
Ja sam pogresno razumio...mislio sam da se na forumu (prilikom otvaranja nekog foruma) pojavljuje ta stranica :)
|
nema frke:)
nego jel moze vec jednom neko da stavi link ovdje pa da probam s njega da udjem?:) |
Citat:
|
isto brate:)
bas mi nije jasno... Welcome to trstenik.org * Trstenik * Homes for Sale * Apartments * Dating Services * Chat Rooms * Airline Tickets * Travel Guides * Las Vegas * Hawaii * Used Cars * Car Accessories * Insurance * Credit Cards * Education Online * Hotel Reservation * Dating Online * Debt Consolidation |
pozdrav svima.
ona proba od sajta postavljena na trstenik.org primetili ste je off-the-air, bar za sada. koga zanimaju srednjevekovne (naročito one iz moravskog perioda) tvrđave srbije može da mi se javi na pp. objektivno gledano to su mesta gde se malo šta može pronaći detektorom. činjenica je da taj period nije interesantan ni školovanim arheolozima. miloš iz tvrđava i rusevina. |
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 02:26 sati. |