![]() |
Spec za Enigmu
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Specijalno za prijatelja Enigmu "ostava sa dna reke Drinum" i podrucja Argentarijum.
|
Dobri Skobalji, Drinski su najlepsi............ .
|
Citat:
crvenperke ili ako se nevaram ... |
ne ne varas se....crvenperke su.... ;)
cestitam perun,jako lepi nalazi ;) |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 4)
na prvoj slici se vidi dokaz da ima 9 stapova......
na drugoj slici .......se vidi kako izgledaju kada ih ja namestam.....kultura ,na prvom mestu,xexexexe a na trecoj se vidi samo delic ishoda ;) ;) ;) ko uziva......nek izvoli...... inace ostave su nadjene na dubinama od 2-3m.....lokalitet,6km od ad akvisa ;) |
Jesi pregledo ovu zemlju iza tebe na trećoj slici? He He
|
Ja tolike vracam u vodu!:)
|
a na trecoj se vidi samo delic ishoda ;) ;)
Druze, ja ovakve koristim za mamac:totlach: A ulov; veruj da ni u" Zip" formatu nebi stao na forum:36_11_6[1:26: |
Bravo Gromovniče, odlična ostava.
Dao si mi inspiraciju za sutra. :) :26: |
Ajde ajde proljece je.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Perun resi dilemu, jesu li Crvenperke ili Skobalj? Ja licno tipujem na Skobalja......
|
U Drini slabo ima crvenperki ovo je sve Skobalj ima i po neki Jez. Inace ovde na podrucju starog Argentarija je krenula sezona TOP ribolova.
|
Nije podust, crvenperka je, škobalj ima dugi nos, koliko vidim ovi nemaju ili možda ne doživljavam sliku. :) :26:
|
Citat:
|
Citat:
|
bistro je bilo..........bistro ........ :D
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 2)
sitan i krupan ribolov
|
E sad nemogu Vas ubjedjivati kad kazem da je skobalj ili podust to je to. Pecam ga 40 godina na Drini. Sledeci put cu Vam slikati jednog u gro planu .
|
Citat:
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 2)
Citat:
Na prvoj slici je Crvenperka a na drugoj se vide usta Skobalja |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
ja vise volim ove ribe na cetiri noge :ssheep:
|
Citat:
|
Citat:
|
Jedna narodna : " Nema tice do prasice. " :) :26:
|
Citat:
|
Citat:
|
Njih ne zanima ihtiologija, već kotlić. :totlach: :26:
|
Brate Kratki najvece skobalje na svijetu daje rijeka Drina. Njihova tezina se krece do 2,5 kg. Ovi jesu manji do 0,5 kg. Inace najbolji komadi se javljaju na potezu od Bjelovca do Skelana. Takodje je ovde teren gdje rastu najvece Mladice.
|
nadam se da si cuo za dunav.....ni tamo ni gram ne zaostaju.......dokum entovacu ti uskoro....
|
Ja znam da u ovo vrijeme idu uz Vrbas i da nakon toga skrecu u njegove pritoke. Ljudi iz tih mijesta se ubise "raubujuci"...mo zda neko zna koja je to pokvarena metoda :)
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Kad je Perun otvorio ovu temu, otišao sam na vodu i ulovio na rapalu nekoliko lijepih bolena ( bucova ), jednog dvokilaša sam uzeo, a ostale pustio. Nakon toga nisam išao jer je bio pun ikre. :) :26:
|
Citat:
|
Citat:
a raubovanje je = greb...... |
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 14:51 sati. |