![]() |
slika zime 2009/10
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
evo drustvo jedna slika glavnog puta koji vodi van i u moje selo.....
a teren......ko voli nek izvoli ;) ;) ;) |
Zanimljiva fotka, kod mene po selima ralice čiste redovno, jedino slabo sole, izgleda da su pri kraju sa zalihama soli, ali zato ne šparaju na tucaniku. :) :26:
|
Kod mene samo kiša, kiša, kiša,......i opet kiša. Slika ove bajkovite zimske idile me podsjetila na Delnice 82/83.god. gdje sam služio JNA. Tada sam se stvarno naguštao snijega. Te zime je napadao preko metra. Ova slika kao da je snimljena na Ličkoj poljani gdje smo imali bojevo gađanje.
|
prvo sam uvek govori...kome treba telefon neka kupi telefon,kome treba aparat ili kamera neka kupi to....sad zajsta shvatam da je telefon sa kamerom zajsta korisna stvar,inace...kako bih pohvatao ovakve detalje...na svim slikama koje imam 99% su bez mene....obozavam slikati prirodu...slika je zajsta predivna ;) ;) ;)
|
evo jos jedne od ove zime pored mnogih koja je meni izuzetno draga;)
|
|
|
lepo... i lepa lokacija, na ovoj drugi.
|
:26:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
xaxaxaxa,neeeee,taj je dzokovic.....a ovaj je mika ;) ;) ;)
|
a dobra i ova NOKIA , fine fotke :-)
|
n95 8gb....ljubav na prvi pogled jos od prvog dana kad je izasla,zauzela je mesto u mom dzepu ;)
|
Bravo jedini, motivi su prva liga, majstorski odrađeno, a slike loše, zahvaljujući multipraktiku s nikakvom optikom. Prije si kvalitetnije razmišljao : - Telefon za telefoniranje
- Fotoaparat za slikanje - Kamera za snimanje - Traktor za oranje - Automobil za putovanje - Terenac za lov i ribolov - .......... U konačnici zdravo razmišljaš - pokrij se koliko i kako možeš. Nisam u ništa boljoj poziciji, nekoliko godina čeznem za kvalitetnim digitalcem. Sve u jednom je nužno zlo i ništa više. :) :26: |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 7)
Lepe fotke, posto si vec otvorio temu hajd da i ja ubacim neku........
|
Citat:
slazem se i sa tobom i samnom ;) ;) ;) al sta ces,nemogu nositi kvalitetan digitalac i kameru i telefon iostalu pratecu opremu ;) tada bi mi stvarno trebao radetov stojko.... a iskren da budem dati puno para za dobar digitalac i koristitiga mojim blatnjavim rukama....i ne bih....kad bi samo video na sta lici ova moja nokia.....al ja kupujem ono najskuplje sto izadje i koristim koliko god da traje pa makar i bila zastarela tehnologija ;) ;) ;) |
bravo kratki,jako lepo
|
iznad magle
|
Sjajne slike Eclipse4. Bas mi se dopadaju. Naravno kad se gledaju iz tople sobe.
|
veruj mi i tamo bi ti bilo toplo od pesacenja i mahanja ;)
|
Citat:
Šala mala. :) :26: |
Citat:
|
Citat:
|
ljudi ja vise neznam odakle sam ;) ;) ;)
|
ponadao sam se da je veci broj ljudi koji slikaju prirodu......
|
Za ljubitelje fotografije, besplatni PDF Foto magazin. :) :26:
http://www.blur-magazine.com/hr/blur-magazine-16/ |
eh enigma nije rec o tome i drugima vec nama ;) ;) ;)
usput hvala na magazinu.... |
bilo ih je vise ali dok sam izvadio fotoaparat iz torbe i izasao iz kola pobegli su.
Slikano pored auto puta beograd - novi sad |
lepi rogovi imam ih i ja al to kad otvorimo temu leto 2009 ;) ;) ;)
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 4)
Ko kaze da nema ljubitelja prirode, i fotografije? Evo par slika iz mog kraja.
|
Pejzazi
Prikažite listu dokumenata (Broj: 5)
Pridruzujem se i ja izlozbi sa slikama Dunava i ravnice... Nisu slike zime, kao sto pise u naslovu teme, ali nisam hteo da otvaram novu... :)
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 3)
Tri prošlogodišnje. :) :26:
|
slike su prelepe ali dajte licno vase slike.....i zimske..... ;) ;) ;)
evo ja cu dodati jos jednu ovo zimsku ;) http://img517.imageshack.us/img517/7533/13012010241.jpg |
Hajde da nastavimo, malo novih za Enigmu.............. ...
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 4)
I jos par.............
|
Bravo majstare, ima tu vrhunskih fotki. :) :26:
|
Jos tri......
|
Bravo, zadnja je super. Po meni bi trebalo malčice nebo srezat. :475: :bier:
|
Na zadnjoj slici se vide sume i brda gde trazim....
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 16:32 sati. |