Pomoc oko detektora
Ja nikako ne mogu naci post koji sam postavio juce a pitao sam vas za tetektor, mozda je prebacen u neku drugu rubriku ukoliko sam ja nesto zabrljao, oprostite...
Zanima me tetektor od oko 300 evra pa ako mozete da predlozite nesto, i dali za te pare mogu ista kupit da valja. Ne zanima me trazenje po ljetnjim plazama imam neke arheoloske lokacije koje bi ispitao hvala... |
Za tu lovu jedino polovni, a da valja.
Pročitaj stare teme. :) :26: |
mogo bi ja da mu pomognem al nije u srbiji,koliko vidim po nacinu pisanja.....
|
Ma ja sam iz Crne Gore, trebalo bi mi nesto da valja, ponovo nisam bas nesto pri novcu cekam neku isplati, ali naprimjer 900 evra da dam to mi je malo mnogo....
|
Citat:
garete ace 150 i ace 250, fisher f2 i neke koriscene aparate, a tu nema pravila koji model i po kojoj ceni... moj predlog je sacekaj isplatu i kupi nesto izmedju 300 i 900, a to je nov minelab musketar za oko 600 evrica pozz |
Citat:
|
pomoc oko detektora
Sa musketarom se neces pokajati , to je moj prvi i jos uvek u upotrebi u kombinaciji sa drugim detektorima.:pray::7 _15_6v[1
|
Da li je minelab musketar puno ime tog detektora da pogledam malo po netu, i ako bih ga platio 600 evra kolika je realna mogucnost da se proda nakon pola godine ili godinu do koliko pada cijena?
Hvala |
sta god novo kupis,cim izadjes iz radnje on je vec polovan :)
|
U startu pušiš 20 %. Ako tako razmišljaš za tebe su idealne vrbove rašlje, obrati se mojem bratu od tetke, Radi iz Beča. :) :26:
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 00:55 sati. |