![]() |
u pravu si znam da sam nesto izostavio:bier:
|
Idu dva tigra i vide lava. kaze jedan tigar "vidi onog vehabije"
:D |
cigo,cigo jes` ti nekad lizo cistu pi*ku?
-a sta tu ima se lize kad je cista???? |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
bice belaja ;)
ovo samo kod nas moze da bude,haha |
podsjeca me na pricu od prije 100 i kusur godina kad su neki nasi (sa prostora Srbije ili Bosne ,nisam 100 % siguran ali "nasi " su 100 % :) ) prodali engleskom trgovcu nekoliko bacvi pekmeza jer se englezu svidio i jadan mislio da ce napraviti dobar posao tamo.
covjek unaprijed platio a bacve su stigle. kad je jadnik otvorio bacve u njima je bilo 80 % kamenja a 20 % pekmeza kojim su zalili to kamenje. e vjerovali ili ne te bacve stoje u prostorijama jednog engleskog univerziteta da svi studenti mogu da vide to i odmah im usade u glavu da su balkanci "veliki biznismeni" tj.prevaranti. e sad sto su englezi prevarili cijeli svijet to je nesto drugo,oni su to na kulturan nacin,a ne kao mi sa pekmezom :D |
prica je istinita , samo je u pitanju bio med !!! bure i kamen se zaista cuvaju !
|
pitaju babu kakav je to prvi sex totije sinko kao klimav zub bolite a nedas da ga izvade
|
Pijanog momka prate tamburaši iz birtije. Gleda to svećenik, pa mu kaže: 'E, nesrećo jedna, zar te takvi prate?' 'Bolje oni nego ti!... :)
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Opet o praistoriji :)
|
Dolazi gost u kafanu i konobar dolazi da primi porudžbinu: "Izvolite šta želite?"
Gost: "Molim vas Šveps!" Konobar će na to : "Želite li Biter lemon ili Indian vater?" A gost odgovara: " Znači Šveps nemaš, a?" :bier: |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 23:52 sati. |